Săndoi s-a săturat să aibă emoții la fiecare fază de atac a adversarilor. Antrenorul Argeșului anunță măsuri drastice: „Orice duel de unu contra unu este pierdut. Tremură șortul pe ei”

Marius ANGHEL 14 May. 2018, 11:36 Campionat
Săndoi s-a săturat să aibă emoții la fiecare fază de atac a adversarilor.** Antrenorul Argeșului anunță măsuri drastice:

FC Argeș a ajuns la trei eșecuri consecutive după meciul de sâmbătă, pe teren propriu, cu CS Balotești, pierdut cu 2-3. Echipa piteșteană condusă de Emil Săndoi a căzut pe locul 5, cu 58 de puncte, și s-ar putea să nu mai prindă nici locul 4, după ce de la poziția a 3-a și-a luat gândul.

La finalul partidei cu Balotești, Săndoi și-a pus la zid fundașii pentru greșelile pe care le fac în defensivă. Antrenorul spune că va trage linie la finalul acestui retur, iar cei care nu au dat satisfacție vor pleca. Fostului selecționer al naționalei de tineret de deranjat de faptul că jucătorii săi se mulțumesc cu puțin.

„Meci de meci primim goluri. Adversarul a avut trei sau patru incursiuni în terenul nostru, iar la fiecare incursiune ne stă inima, pentru că este o fază periculoasă sau se schimbă tabela. E inadmisibil să-i facem mari pe toți atacanții pe care îi întâlnim! Nica, atacantul celor de la Balotești, este născut în ’98 și la fiecare acțiune pe care a avut-o în jumătatea noastră de teren a creat un pericol fantastic. De fiecare dată când se schimbă tabela nu mai ai încrederea pe care o ai. Este inadmisibil ca pe faza defensivă să facem niște greșeli copilărești. Lucrăm acest aspect la fiecare antrenament. Pe faza defensivă, orice duel de unu contra unu este pierdut de apărătorii noștri. Degeaba te pregătești bine la fiecare antrenament, dacă la meci îți tremură șortul pe tine! Ca să promovezi trebuie să ai o defensivă care să nu-ți gafeze, lucru care la noi nu s-a întâmplat. Cum să tragi la promovare, dacă tu, meci de meci, iei două goluri sau trei goluri? Nu dă nimeni în lumea asta cinci sau șase goluri la fiecare partidă! Mi-am dorit să fiu cel mai bun, iar dacă nu pot să fiu cel mai bun, să fiu măcar acolo pe podium. Dacă vreunul dintre ei se mulțumește cu puțin, să vină să ne spună că nu se înhamă la munca asta și este liber să plece! Vreau mai mult de la fiecare joc”, a spus, dezamăgit, Săndoi.

În meciul cu Balotești, defensiva Argeșului a fost compusă din Oancea, Șerbănică, Vișa și Stan, acesta din urmă fiind schimbat la pauză cu Cotigă. La goluri au greșit în primul rând Raul Costin, Oancea, Vișa, Ionuț Șerban, dar și portarul Octavian Popescu.

Miercuri, în intermediară, de la ora 18:00, FC Argeș joacă în deplasare la CS Afumați, echipa cu care se luptă pentru locul 4. Ilfovenii au trei puncte puncte peste piteșteni.

Articol scris de Marius DUINEA

Marius ANGHEL 14 May. 2018, 11:36 Campionat
Pe aceeași temă