Verdeș: „Toată lumea a văzut că a fost penalty”

20 Aug. 2011, 22:13 Campionat
Verdeș:**

Unul dintre oamenii de gol ai Chindiei, Bobi Verdeș, a fost, astăzi, titular și a jucat toate cele 90 de minute în egalul, 1-1, cu Gloria Bistrița. Atacantul a avut câteva situații de a marca, însă s-a regăsit și la finalizarea uneia dintre cele mai controversate faze ale meciului. Târgoviștenii au cerut penalty în minutul 88, la o intervenție a lui Frăsinescu, dar arbitrul Marius Georgescu a lăsat jocul să continue, sub huiduielile celor peste 3000 de spectatori prezenți pe „Eugen Popescu”.

„Eu zic că toată lumea a văzut că a fost penalty. Am făcut preluarea, a venit din spate și m-a luat cu totul. Eu zic că a fost penalty, se poate vedea și pe reluare.”, a explicat Verdeș la finalul meciului.

„Să nu-l mâniem pe Dumnezeu”

Despre rezultat, atacantul a spus că s-ar fi putut mai mult, însă pentru a nu-l mânia pe Dumnezeu și egalul este bun. „Cu siguranță se putea mai mult. Am avut două ocazii clare, plus faza aceea cu penalty-ul. Eu zic că pe final meritam să câștigăm. Ca să nu-l mâniem pe Dumnezeu zic că e bun și punctul ăsta, ne dă încredere, am început cu dreptul și sper să avem în continuare rezultate pozitive.”

Verdeș a încheiat prin a mulțumi publicului numeros. „Publicul a fost senzațional. Îi mulțumit și sperăm să fie în continuare alături de noi”.

Golurile meciului dintre Chindia Târgoviște și Gloria Bistrița au fost reușite de Ionuț Radu (25), respectiv de Cornel Predescu (13).

Articol și foto de Marius ANGHEL

20 Aug. 2011, 22:13 Campionat
Pe aceeași temă