Verdeș și Dobre au „topit” ALRO!

09 Oct. 2011, 18:48 Campionat
Verdeș și Dobre** au

Chindia a obținut sâmbătă a doua victorie în deplasare din acest sezon, 2-1 la Slatina, un rezultat de moral după remiza de acasă înregistrată week-end-ul trecut.

Oamenii lui Silviu Dumitrescu au început excelent partida de pe stadionul 1 Mai: Verdeș a profitat de o eroare a lui Grosu și l-a învins pe Marinescu (15). Tot Chindia a rămas periculoasă, Cherchez cerând un penalty la capătul unei faze la care ridiculizase doi fundași ai lui ALRO (30), pentru ca în finalul reprizei Honciu să-l întindă serios pe Marinescu, la o minge pe care scria 0-2 (43).

Apatici și rudimentari în primul mitan, slătinenii și-au revenit surprinzător la reluare, certați de antrenori, dar și admonestați constant de fani, o mie la număr în disputa de sâmbătă. Precup (56) prinde un șut de senzație și îl lasă spectator pe Perianu: 1-1, gazdele declanșând un adevarăt forcind la buturile roș-albaștrilor după golul egalizator. Momentul psihologic al partidei s-a consumat în minutul 67: același Precup șutează sănătos, plasat, Perianu respinge în față, de unde Dulcea reia în plasă. Bucuria tribunei e întreruptă imediat de asistentul Nicolae Megheșan, care semnalizează ofsaid. Finalul e al Chindiei – de data asta, după atâtea puncte irosite în ultimele minute – cu super-golul lui Răzvan Dobre (85).

Cadou pentru Gică Popescu, președintele de onoare al Târgoviștei, care împlinește duminică frumoasa vârstă de 44 de ani. Popescu s-a aflat în tribunele stadionului din Slatina, împreună cu președintele executiv al Chindiei, fostul arbitru internațional Ion Crăciunescu.

Primul succes pe final

Chindia a pierdut puncte importante în ultimele zece minute ale meciurilor disputate până acum în B2: gol primit cu FC Argeș, la 2-1, înfrângere în Colentina, cu Juventus (0-1) și remiză cu Bihorul, 1-1 acasă după un gol egalizator venit în penultimul minut de joc. „Ne-a venit și nouă rândul să câștigăm pe final. Ne-am mobilizat puternic. Ne era frică să nu pățim ca în meciurile anterioare”, vorbește Răzvan Dobre, unul dintre eroii Chindiei de la Slatina.

„Ne bucurăm că am putut să-i facem cadou o victorie președintelui de onoare Gică Popescu. Ne doream mult de tot să câștigăm, pentru a rămâne aproape de fruntea clasamentului !” – Răzvan Dobre, Chindia Târgoviște

6 puncte a adus Chindia din deplasare, din victoriile cu Mureșul Deva (1-0) și ALRO (2-1)

articol scris de Ionuț MARIN

09 Oct. 2011, 18:48 Campionat
Pe aceeași temă