Verdeș: „Chindia a avut mai multă șansă”

05 Nov. 2011, 20:26 Campionat
Verdeș:** „Chindia a avut mai multă șansă

Originar din Drobeta Turnu Severin, Bobi Verdeș n-a jucat niciodată la seniori pentru echipa din orașul natal. La 31 de ani, acesta a bifat vineri primul său meci pe Stadionul „Municipal” și a deschis scorul în partida Gaz Metan Severin – Chindia Târgoviște 1-2.

„Cred că e primul meci pe care-l joc acasă, la Severin. A fost ceva aparte. Am avut familia și prietenii în tribună, dar eu mă bucur că am reușit să marchez și să-mi ajut echipa la care evoluez. Urez baftă celor de la Severin și le doresc să urce în clasament, pentru că sunt într-o zonă periculoasă și traversează un moment greu. Sper ca cei de aici să redreseze echipa”, a spus Verdeș.

Acesta a vorbit și despre partida de vineri și consideră că echipa sa a obținut o victorie norocoasă: „A fost un meci destul de echilibrat. O primă repriză pe care am controlat-o în totalitate, iar în partea secundă Gaz Metan, deși era în inferioritate, a pus presiune pe noi și ne-a pus destule probleme. În final, Chindia a fost echipa care a avut mai multă șansă și am reușit să obținem cele trei puncte”.

După ce s-a afirmat la Universitatea Craiova, atacantul severinean și-ar dori să revină în Liga I, cu Chindia Târgoviște. „Mă gândesc doar la ce am de făcut la Chindia. Avem un proiect pe o perioadă mai îndelungată, cu obiectiv promovarea în Liga I. Va fi greu să promovăm în acest sezon, dar noi încercăm să câștigăm toate meciurile. Avem mulți jucători tineri, care trebuie să acumuleze experiență. Încercăm să creștem de la meci la meci, să avem continuitate și dacă în retur vom fi sus în clasament, nu ne vom de la o parte, dar e prematur să vorbim de Liga I”, s precizat Verdeș.

În cariera sa, fostul junior de la GP Craiova a jucat la seniori pentru Pandurii Tg. Jiu, Universitatea Craiova, FC Național București, Oțelul Galați, FC Argeș, CS Mioveni, FCM Bacău, Inter Gaz București sau Unirea Alba Iulia, iar din vara lui 2010 activează la Chindia Târgoviște.

articol și foto de Mircea OGLINDOIU

05 Nov. 2011, 20:26 Campionat
Pe aceeași temă