„Veniți la stadion la meciul cu Bacăul!”

14 Mar. 2012, 08:13 Campionat
„Veniți la stadion la meciul cu Bacăul!

Antrenorul secund al Farului, Ion Barbu, își amintește cu drag de meciurile de baraj cu FCM Bacău, din 2001, și speră ca meciul de vineri cu formația moldoveană să fie la fel ca atunci, o rampă de lansare spre Liga I. Contactat de „Cuget Liber”, Barbu a dorit să transmită fanilor constănțeni un mesaj special.

„De fiecare dată când vorbesc de meciul retur de la Bacău, atunci când am pro-movat, revăd imaginile acelea de la sfârșit, când am sărbătorit cu galeria. Îmi aduc aminte cu emoție de cât de bucuroși erau oamenii când ne opreau și de entuziasmul și încrederea de care a beneficiat echipa atunci. A fost ceva fantastic. Sper din tot sufletul ca și acum lucrurile să fie la fel, iar vineri, fanii să fie din nou alături de echipă, pentru că băieții au nevoie de ei. Ne-am pregătit bine în iarnă și vrem să demonstrăm tuturor că avem valoare și putem promova. Conducerea a făcut eforturi mari în iarnă și a reușit să întărească echipa cu mai mulți jucători de valoare. La FC Farul, în acest moment, există o adevărată familie care vrea să demonstreze că, atunci când există unitate de grup, se pot face multe lucruri. Vreau să profit de această ocazie și să transmit un mesaj suporterilor constănțeni: veniți vineri seara la meci și susțineți echipa! Numai împreună putem demonstra că în Constanța doar Farul contează! Meciul cu Bacăul este prima mare finală în drumul spre Liga I și pentru a câștiga acest meci, familia Farului trebuie să fie unită. Iubesc foarte mult acest club și îmi doresc să-l văd din nou în Liga I. Visez la ziua când voi fi antrenorul principal al acestei echipei și chiar dacă până la acel moment o să mai treacă doi, trei sau chiar patru ani, nu contează! Nu plec nicăieri, pentru că FC Farul este a doua mea casă”, a declarat Ion Barbu.

Vineri, de la ora 18.00, FC Farul va juca, pe teren propriu, în compania formației FCM Bacău, partida contând pentru prima etapă a returului Ligii a II-a. Înaintea acestui meci, FC Farul ocupă poziția a zecea în clasamentul Seriei I, cu 19 puncte.

14 Mar. 2012, 08:13 Campionat
Pe aceeași temă