Velcea: „Test bun înainte de Steaua!”

21 Oct. 2011, 19:39 Campionat
Velcea:**

Antrenorul timișorenilor, Valentin Velcea, consideră că a obținut o victorie importantă după ce a efectuat câteva schimbări interesante în echipă pentru jocul cu Chindia Târgoviște.

„În primul rând am obținut trei puncte foarte importante după ce am pățit săptămâna trecută la Oradea. Vor cântări greu pentru promovare. Am avut jucători noi și sub 21 de ani. Când schimbăm două-trei piese apar probleme.

Pot să mă declar din nou nemulțumit de arbitraj. Am doi jucători la spital și nu s-a acordat nimic, nici galben, în schimb se dădea fault la orice cădere a lor.

A fost un test bun înaintea meciului cu Steaua. Aveam nevoie de această victorie pentru a ne redresa. Mulțumesc suporterilor care au fost câți au fost, au venit să susțină echipă în ciuda vremii. Cred că Zăgrean are factură nazală. Sandu încă nu se știe. La partida cu Steaua va fi un alt număr de spectatori, sunt convins, vor veni să ne susțină. Nu pot spune dacă mă avantajează că Steaua a luat bătaie, e altă competiție, și ei au accidentați”, a declarat Velcea..

„Am fost forțat să fac aceste schimbări în echipă. Trebuie să dăm încredere, e puțin și experiment”, a adăugat antrenorul lui Poli despre jucătorii de la echipa a doua. Dobricean și Sandu au fost titulari iar ultimul a și marcat golul victoriei.

Articol scris de Cornel BIHOLARI

21 Oct. 2011, 19:39 Campionat
Pe aceeași temă