Vasile Gheorghe: „Mă felicit că am ales FC Olt”

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 07:00 Campionat
Vasile Gheorghe:**

Sosit, după începerea campionatului, în lotul grupării FC Olt, experimentatul fotbalist Vasile Gheorghe a adus un plus la mijlocul terenului. Jucătorul din centrul liniei mediene a fost decisiv în câteva jocuri, numărându-se printre principalii marcatori.

Jucător ce a adus un plus în faza de construcție, mijlocașul central Vasile Gheorghe spune că a făcut alegerea potrivită în această toamnă, după despărțirea de Oțelul Galați. Titular meci de meci, începând cu runda a opta, fotbalistul din centrul liniei mediene a marcat trei goluri, punctând pe tabelă inclusiv în ultimul joc, cu Șoimii Pâncota, când, grație victoriei, slătinenii au urcat în play-off. 

„Ținând cont că am avut rezultate pozitive, dar și de experiența mai puțin plăcută de care am avut parte la Oțelul Galați, pot spune cu certitudine că a fost o alegere foarte bună și mă felicit că am ales FC Olt. Ne-am îndeplinit obiectivul, să iernăm în play-off, sperăm să continuăm forma și evoluțiile bune la reluarea minireturului”, a declarat mijlocașul grupării FC Olt Slatina, Vasile Gheorghe. 
 
„Formăm un grup de caractere”
 
Mijlocașul celor de la FC Olt Slatina, Vasile Gheorghe, consideră că la baza rezultatelor a stat unitatea. 
 
„Formăm un grup de caractere, de băieți serioși, atmosfera a fost foarte bună, iar evoluția noastră a arătat că suntem o echipă, ceea ce reprezintă un element important în obținerea rezultatelor. Suporterii ne-au fost alături, sperăm ca în retur să-i aducem în număr mai mare la stadion, pentru că avem nevoie de susținerea și aprecierea lor. Vreau să transmit, pe această cale, Sărbători Fericite și un An Nou cât mai bun tuturor iubitorilor fotbalului, iar în mod special suporterilor slătineni”, a mai spus mijlocașul Vasile Gheorghe.
 
În decursul carierei, Vasile Gheorghe a evoluat pentru Unirea Urziceni, Astra Giurgiu, U Cluj, CS Mioveni, Universitatea Craiova și Oțelul Galați.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 18 Dec. 2014, 07:00 Campionat
Pe aceeași temă