Analiza CV-urilor s-a încheiat, Aerostar și-a ales un nou antrenor! Un fost jucător la Farul, Oțelul, Urziceni sau „U” Cluj e noul principal: „A răspuns cel mai bine profilului”

Marius ANGHEL 20 Jun. 2019, 16:37 Stiri

Doar un sezon a rezistat Aerostar Bacău în Liga 2, iar echipa moldoveană se întoarce în Liga 3, acolo unde vrea să aibă din nou un cuvânt greu de spus în Seria 1.

Imediat după ce s-a încheiat campionatul, conducătorii clubului au pornit procesul prin care să își numească un nou antrenor. Au făcut-o într-un mod originar, anunțând pe pagina de Facebook a echipei că cei interesați pot să-și depună CV-urile pe adresa de email a clubului în intervalul 1-10 iunie. Astăzi, 20 iunie, după mai multe zile de analiză, președintelui Doru Damaschin a anunțat noul antrenor principal al echipei.

Alegerea este una curajoasă. După ce a analizat cele 11 CV-uri primite, Damaschin l-a ales antrenor pe Daniel George Munteanu (41 de ani), un începător în această meserie. Fost fundaș central la Onești, Foresta, Farul, Oțelul, Khazar Lenkoran, Unirea Urziceni, FC Vaslui, „U” Cluj și Delta Tulcea a mai antrenat până acum la Dinamo Onești și la copii și juniori la CS Onești.

„După cum am anunțat anterior, pe adresa clubului au sosit 11 CV-uri ale unor profesioniști care și-au manifestat intenția de a ocupa postul de antrenor principal al echipei de fotbal din liga a- III- a.
După analiza informațiilor prezentate în CV-uri, conducerea clubului a hotărât că domnul Daniel George Munteanu, răspunde cel mai bine profilului de antrenor de care are nevoie clubul.
Născut pe meleaguri băcăuane (6 iunie 1978- Onești), domnul Munteanu are un palmares impresionant. A disputat 9 (nouă) meciuri în Cupa UEFA, a fost finalist al Cupei României în două rânduri, în perioada 2008-2009, fiind un fotbalist valoros pentru echipe precum: FC Onești, NC Foresta Suceava, Quingdao Helifeng China, Farul Constanța, Oțelul Galați, Khazar Lenkaran Azerbaijan, Unirea Urziceni, FC Vaslui, Universitatea Cluj și Delta Tulcea.
Din 2014 până în prezent a activat ca antrenor la copii și juniori la Asociația ,,Clubul Sportiv Onești”, al cărui reprezentant este. Cu spirit de echipă, tânăr și dornic de a face performanță, considerăm că este momentul perfect ca domnul Munteanu să își facă debutul la echipa de seniori a Clubului Sportiv Aerostar.
Bun venit în echipă, domnule antrenor!”
, a anunțat Doru Damaschin pe facebook-ul echipei Aerostar.

Obiectivul noului antrenor e stabilit deja: o clasare pe locurile 1-3 la finalul sezonului următor de Liga 3.

În sezonul de Liga 2, Aerostar a fost antrenată de Cristian Popovici, Florin Bratu și Andrei Vatră, acesta din urmă asigurând interimatul în ultimele cinci etape. Aerostar a încheiat campionatul pe poziția a 17-a, cu 38 de puncte acumulate în 38 de meciuri, și a retrogradat, făcând, totodată, ca regiunea Moldova să rămâne fără reprezentantă în eșalonul secund.

 

Marius ANGHEL 20 Jun. 2019, 16:37 Stiri
Pe aceeași temă