Variantă „grea” pentru Dănciulescu de la unul dintre cluburile de tradiție din Liga 2. „Ar urma să se ocupe de ce știe el mai bine. Aștept un răspuns”

Marius ANGHEL 02 Oct. 2018, 10:53 Campionat
Variantă

Principalul acționar al echipei SSC Farul, Ciprian Marica (33 de ani), cel care a achiziționat în această vară și brandul FC Farul, are un proiect bine pus la punct pentru a pune pe șine echipa din orașul de la malul mării.

Fostul mare atacant al naționalei României și-a configurat un plan prin care totul să meargă uns la trupa din eșalonul secund, astfel încât, în cel mai scurt timp, constănțenii să țintească spre Liga 1. Iar Marica are în minte câțiva oameni pe care-i apreciază și despre care crede că și-ar putea valorifica la echipa sa toată experiența vastă acumulată în fotbal.

Din informațiile ProSport, unul dintre aceștia este fostul manager general de la Dinamo (loc 10 în Liga 1 Betano), Ionel Dănciulescu (42 de ani), cel care și-a legat soarta în ultimul deceniu de fosta grupare a lui Nicolae Badea, actuala trupă aflată în proprietatea lui Ionuț Negoiță. Plecat din „Ștefan cel Mare” după ce a simțit că, de multe ori, e ignorat de colaboratorii săi, olteanul rămas analist la DigiSport are la ușă mai multe oferte, dar varianta avansată de Marica o analizează cu atenție.

„I-am propus lui Dănciulescu să vină la Farul. Pentru că nu am definitivat organigrama, nu știu să vă spun acum titulatura exactă a funcției, manager sau director, dar ar urma să se ocupe de ce știe el mai bine și ce a făcut și până acum: să fie lângă echipă și să se ocupe de ea. Aștept un răspuns de la Danciu”, a declarat Ciprian Marica pentru ProSport.

Sâmbătă, de la ora 12:00, echipa din Constanța va juca în deplasare, cu ASU Politehnica Timișoara, într-un meci din cadrul etapei a 10-a a Ligii a 2-a. Tot ce trebuie să știți despre această partidă și despre runda din eșalonul secund găsiți pe www.liga2.ro.

SSC Farul se află pe locul 14 din 20 de formații, cu 9 puncte după nouă etape desfășurate. Trupa dobrogeană e pregătită de antrenorul Petre Grigoraș. La Timișoara va fi al treilea meci pentru fostul atacant, Grigoraș înlocuindu-l pe Ion Barbu.

Marius ANGHEL 02 Oct. 2018, 10:53 Campionat
Pe aceeași temă