Val de accidentări în lotul „Bătrânei Doamne” înainte de deplasarea de la Slatina

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 09:01 Campionat
Val de accidentări în lotul „Bătrânei Doamne

Partida cu „Știința” a lăsat urme adânci în cadrul lotului „textilist”. La antrenamentele ce au urmat sâmbătă, duminică și luni, Eugen Trică și-a numărat jucătorii, făcând eforturi să încropească un lot pentru deplasarea din etapa intermediară.

La capitolul suspendări, UTA l-a recâștigat pe căpitanul George Neagu, dar l-a pierdut pe Dacian Bîrză, care a acumulat patru cartonașe galbene. Apoi, vine o lungă listă de jucători accidentați. „Firțulescu are probleme la spate, Monac a recidivat, Țabără încă nu e pregătit să revină după contractura la cvadriceps, iar Marcu (foto) are pubalgie. Toți jucătorii apți vor face deplasarea la Slatina, inclusiv juniorul Trabalka, cel care a marcat două goluri la republicani în deplasarea cu Poli”, ne-a mărturisit Trică.

Așadar, după antrenamentul de marți dimineața, în autocarul pentru Slatina se vor urca 19 jucători  Horvat, Lăzăreanu – Zanardini, Oltean, Sidney, Ardelean, Neagu, Roman, Popescu, Medina, Stan, Dumitru, Moreno, Surugiu, Apostu, Sălăjan, Tecsi, Raț și Trabalka. Meciul din cadrul etapei a 10-a a Ligii a II-a (seria de Vest), între FC Olt și UTA, va avea loc miercuri, de la ora 14.

 

Sursa: SportArad
 

Mihai Andries 05 Nov. 2013, 09:01 Campionat
Pe aceeași temă