Utiștii au spionat la Pâncota următorii doi adversari din campionat. Ce impresie i-au lăsat Șoimii și Chindia lui Roland Nagy

Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 11:58 Campionat
Utiștii au spionat la Pâncota următorii doi adversari din campionat.** Ce impresie i-au lăsat Șoimii și Chindia lui Roland Nagy

Utiștii s-au trezit sâmbătă dis de dimineață pentru antrenamentul zilei, pentru ca apoi să ajungă la Pâncota pentru a-și vedea la lucru viitorii adversari. La interval de trei zile, mai precis miercuri și sâmbătă, „alb-roșii” întâlnesc în deplasare atât pe Chindia, cât și „șoimii” lui Ionuț Popa, cele două formații oferind fotbal cu pipeta ieri în Podgorie.

În numele utiștilor, prezenți în formula aproape completă la Pâncota, a vorbit antrenorul principal. Roland Nagy a urmărit partida de la tribuna oficială, alături de „secundul” Todea și fizioterapeutul, Zsolt Nagy. „Am asistat la un joc echilibrat, fără prea multe ocazii, cel puțin în prima repriză. După pauză, Pâncota a dominat mai mult, au fost și situații mari de ambele părți. Dorința noastră este să scoatem maxim săptămâna viitoare, deși întâlnim două dintre echipele bune ale acestei serii. Pe Pâncota o cunoaștem mai bine, am și jucat împotriva lor de trei ori în iarnă și știm că are destulă calitate și experiență la nivelul jucătorilor. Apoi, Chindia nu a fost întâmplător Chindia și pe locul 1, știm ceea ce poate, poate că azi nici ea și nici Pâncota nu s-au exprimat la adevărata valoare din pricina stării mai proaste a terenului. Una peste alta, ne așteaptă două jocuri dificile într-o singură săptămână, cu două deplasări, între care una de sute de kilometri”, a precizat fostul mijlocaș.

Aflând, probabil, și restul rezultatelor etapei în seria de Vest a ligii secunde, Nagy își încurajează rivala de peste o săptămână. „Sâmbăta viitoare, jucăm un derby al județului, cu speranța de a ne reîntâlni și play-off. Pentru Pâncota e puțin greu să mai ajungă acolo, dar nu imposibil. Atâta timp cât mai sunt șanse matematice…”, a încheiat tehnicianul echipei fanion a Aradului.

UTA a stat în etapa a 23-a, deoarece ar fi trebuit să o întâlnească pe FC Bihor, astfel că a câștigat trei puncte la „masa verde”, puncte ce o ține pe poziția a doua în clasament, în spatele noului lider Gaz Metan Mediaș. În ultimele trei etape rămase de disputat din retur, UTA va juca împotriva echipelor Chindia Târgoviște (d), Șoimii Pâncota (d) și Unirea Tărlungeni (a).

Text și foto: Sport Arad

Marius ANGHEL 20 Mar. 2016, 11:58 Campionat
Pe aceeași temă