Utiștii, apostrofați la scenă deschisă! „Spectatorii au dreptatea lor”

13 May. 2012, 14:52 Campionat
Utiștii, apostrofați la scenă deschisă!** „Spectatorii au dreptatea lor

Ultimul fluier al arbitrului Marius Omuț a declanșat un cor de apostrofări în tribunele arenei „Francisc Neuman”. Principalii vizați au fost jucătorii, mai ales cei din afara Aradului, care au fost nimiți mercenari. S-a ajuns chiar la insulte grave și înjurături, unii dintre utiști având replică, ceea ce a încins și mai mult atmosfera. Chiar din sectorul galeriei arădene, un fan înfocat a sărit în teren și a fost la un pas să se încaiere cu doi-trei jucători care veniseră la salut, dacă nu ar fi fost oprit la timp de forțele de ordine.

„Când te bate o echipă care a făcut figurație pe teren contra Severinului și spectatorii au dreptatea lor. Nu poți să joci un meci de asemenea manieră, să ajungi de atâtea ori în fața porții și să nu dai gol. Până unde să meargă și răbdarea spectatorilor? Fanii sunt pretențioși, au cultură fotbalistică, au văzut mulți jucători de calitate de-a lungul timpului aici”, a comentat Adrian Falub reacția spectatorilor vineri seara.

„Fanii au tot dreptul să fie supărație pe noi, am pierdut cu o echipă slabă, dar asta este…”, a spus și Alin Gligor, completat de președintele Giovanni Catanzariti: „Jucătorii nu ar fi trebuit să le răspundă înapoi spectatorilor, mai ales că au pierdut un meci trebuia câștigat. Mai degrabă, ar fi trebuit să lase capul plecat…”.

În zona vestiarelor, Adrian Falub a avut și el un schimb de replici ceva mai dur cu Dan Hotico, acuzându-l pe acesta că a jucat teatru în partida cu Severinul, iar la Arad jucători săi și-au dat viața pe teren. „Nu vreau să vorbesc prea multe de Baia Mare, dar etapa trecută au stat ca mielul la tăiere. Astăzi, au venit să se bată, stăteau pe jos câte cinci minute, nu făceau schimbările, plângeau… În fine, asta e viața, ne-au bătut și nu mai avem ce face”, a precizat tehnicianul „textiliștilor”.

Sursa: Sport Arad
Foto: Sergiu Daniel GIURGIU

13 May. 2012, 14:52 Campionat
Pe aceeași temă