UTA, sancționată fiindcă Buleică nu a mai înștiințat FRF-ul de rezilierea amiabilă cu arădenii. Ce spune conducătorul „Bătrânei Doamne”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Feb. 2018, 12:08 Actualizat: 02 Feb. 2018, 12:09 Campionat
UTA, sancționată fiindcă Buleică nu a mai înștiințat FRF-ul de rezilierea amiabilă cu arădenii.  Ce spune conducătorul „Bătrânei Doamne”

Una dintre deciziile luate în ședința de pe 30 ianuarie de Camera Națională de Soluționare a Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal o incriminează pe UTA în „cazul Buleică”, unul pe care-l credeam încheiat la începutul săptămânii trecute, când cele două părții s-au despărțit amiabil.

„Obligă AFC UTA Arad la plata către reclamantul Buleică Alin Florian a sumei de 6.450 euro reprezentând drepturi financiare pentru perioada septembrie – noiembrie 2017, din care 450 euro chirie pentru perioada septembrie – noiembrie 2017. Obligă AFC UTA Arad la plata către reclamantul Buleică Alin Florian a sumei de 400 lei reprezentând taxa de procedură”, e anunțul hotărârea Comisiei, unul pe care – însă – conducerea arădeană o consideră lipsită de efecte.

De ce? Pentru simplul fapt că fotbalistul a nu s-a mai catadicsit să informeze FRF-ul despre înțelegerea amiabilă avută cu gruparea fanion a Aradului, ci a lăsat ca memoriul său depus în toamna anului trecut să-și urmeze cursul.

„Fotbalistul Alin Buleică a deschis o acțiune împotriva clubului nostru încă de anul trecut. Între timp, mai precis la începutul săptămânii trecute, clubul UTA și fotbalistul în cauză s-au înțeles pe cale amiabilă pentru încetarea raporturilor contractuale, Buleică încasându-și cu această ocazie și o parte din restanțele financiare. Din hotărârea pronunțată de federație, înțelegem că Alin Buleică, prin avocatul său, a omis să anunțe federația în legătură cu acest lucru, iar comisia s-a pronunțat în lipsa părților implicate. Pe cale de consecință, hotărârea comisiei va fi anulată la solicitarea ulterioară a jucătorului, nemaifiind de actualitate. Totodată, părțile rămân să respecte clauzele prevăzute în acordul de reziliere încheiat înainte de pronunțarea Comisiei”, a lămurit Codru Grădinariu, directorul general al „Bătrânei Doamne”.

„Clubul UTA și jucătorul Alin Buleică au ajuns, pe cale amiabilă, la o înțelegere de încheiere a colaborării”, anunțase UTA pe site-ul oficial pe 23 ianuarie.

Aceiași comisie federală a mai luat două hotârâri ce au legătură cu brandul numărul unu al Aradului. Și anume, mijlocașii Mihai Petra și Angelo Iuga au devenit oficial liberi de contractele avute cu ASA Târgu Mureș, respectiv CS U Craiova și pot semna noile contracte cu UTA.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 02 Feb. 2018, 12:08 Actualizat: 02 Feb. 2018, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă