UTA ratează o victorie importantă după gafa portarului Anca-Trip. Nagy: „Regretul este că rămânem cu puțin față de ce am avut în mână”

Marius ANGHEL 13 Sep. 2015, 14:24 Campionat

UTA Bătrăna Doamnă și CS Mioveni au terminat la egalitate, scor 2-2, sâmbătă dimineață, în etapa a 3-a a Ligii 2, într-un meci spectaculos, cu patru goluri, dar și o eliminare. Arădenii au ratat toate cele trei puncte la capătul unei partide ce părea ca și câștigată în minutul 70, odată ce s-au trezit în superioritate numerică și rămân cu doar un punct din cele șase posibile pe teren propriu în acest debut de campionat.

„Știam ce adversar întâlnim, au fost multe schimbări în formula lor de start. Am început de la 1-0 și a fost un lucru important pentru noi. Am fost dominați cu multe cornere și momente fixe, parcă am cerșit golul egalizator, iar, într-un final, Calvin a egalat și apoi a fost un meci haotic. Regretul este că rămânem cu puțin față de ce am avut în mână, veneam după victoria de la Cluj și altă importanță aveau acele trei puncte dacă am fi învins și astăzi o echipă care, chiar dacă nu recunoaște, își propune promovarea anul acesta. Am avut jocul în mână și, dintr-o fază care nu spunea nimic, am făcut cadou adversarului un gol. Avem doar un punct din șase obținute pe teren propriu. E puțin, aici trebuie să câștigăm mereu indiferent de adversarul pe care îl întâlnim. Trebuie să ne maturizeze acest rezultat, să ridicăm capul și să credem în noi” a rezumat meciul cu CS Mioveni tehnicianul „Bătrănei Doamne”, Roland Nagy.

„Acești puști trebuie să fie conștienți de șansa unică pe care o au”

Formația din Arad a început această partidă cu doi juniori Under 19 pe teren, terminând-o însă cu alți trei, alb-roșii pierdând din forță și clarviziune, lucru care a permis Mioveniului să vină peste formația gazdă pe finalul meciului.

„Nu fac socoteli înainte de meci cu câți juniori încep partida și cu câți termin. Împreună cu staff-ul meu tehnic pregătim partidele la victorie și analizăm cine își dorește cu adevărat să joace și merită să o facă. Sorian nu a prins lotul pentru că a avut șansele lui până acum… Le va mai primi și de acum înainte, e un jucător cu pretenții, un jucător cu experiență, dar deocamdată nu s-a acomodat la ce vrem noi aici. Cipri Rus a avut în cele două etape două ocazii rarisime, dar încă muncește să intre în ritm. Petre a venit cu poftă de joc, a profitat de meciul cu Reșița iar acum a prins zece minute. Vlad a avut realizări și cu Reșița, și astăzi, trage de el mereu. Nu e nimic întâmplător, putem chiar începe o partidă doar cu juniori pe teren. Am mai spus-o, valoarea nu așteaptă vârsta, iar acești puști trebuie să fie conștienți de șansa unică pe care o au, o șansă ce nu ar fi avut-o în urmă cu câțiva ani. Trebuie să profite și să ajungă jucători valoroși. Am fost naivi astăzi. Trebuie să ne maturizeze acest rezultat, să ridicăm capul și să credem în noi. Am avut un joc bun, dar trebuie să recunoaștem că le-am făcut azi cadou un punct”, a mai spus Nagy.

Articol și foto de Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 13 Sep. 2015, 14:24 Campionat
Pe aceeași temă