UTA pierde locul promovabil direct chiar după primul meci din 2017. Roșu e îngrijorat: „Celalalte contracandidate au reușit să câștige”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Feb. 2017, 12:07 Actualizat: 27 Feb. 2017, 14:01 Campionat
UTA pierde locul promovabil direct chiar după primul meci din 2017.  Roșu e îngrijorat: „Celalalte contracandidate au reușit să câștige”

UTA Bătrâna Doamnă a debutat cu stângul în partea a doua a campionatului Ligii 2. Echipa arădeană a pierdut, duminică, după ce a condus la Brăila, 1-2 cu Dacia Unirea, în etapa a 22-a, și a căzut de pe poziția promovabilă direct în Liga 1. Alb-roșii sunt acum pe locul 3, cu 39 de puncte, depășiți în clasament de Olimpia Satu Mare (40 puncte), învingătoare la FC Brașov, și de Juventus București (45 puncte), liderul având și un meci mai puțin disputat.

Utiștii au avut o primă repriză bună în meciul de la Brăila. Au condus jocul, au înscris destul de repede, în minutul 16, prin reușita la debut a lui Robert Vîlceanu, însă odată cu scurgerea timpului au pierdut din turație și Dacia Unirea a reintrat în partidă. Costel Roșu (31) a egalat înainte de pauză și tot el a mai punctat o dată în repriza secundă, în minutul 72, asigurând victoria gazdelor.

La finalul jocului, antrenorul Laurențiu Roșu nu putea fi altfel decât nemulțumit pentru rezultatul obținut. „Sunt supărat, pentru că am început bine meciul și am dominat. Am înscris și am avut și alte ocazii, dar am primit gol când eram cu om în afara terenului, pe niște greșeli în lanț. Am început să avem probleme, nu ne-am mai creat așa situații bune, am mai avut câte ceva, dar nu am reușit să înscriem. Ne-au prins descoperiți și la golul doi, au început să tragă de timp și, cu toate că am făcut eforturi să salvăm măcar un punct, n-am reușit. Erau trei puncte importante, dacă le luam rămâneam pe locul 2, un loc de promovare. Celalalte contracandidate au reușit să câștige, mă refer la Satu Mare și la Sepsi, era bine să câștigăm la Brăila. Dar luptăm în continuare, trebuie să pregătim cât mai bine meciul cu Reșița și să scoatem maxim”, a comentat Roșu.

Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Feb. 2017, 12:07 Actualizat: 27 Feb. 2017, 14:01 Campionat
Pe aceeași temă