UTA pierde la Mioveni, cade de pe fotoliul de lider și se teme pentru poziția din play-off: „De la locul 1 până la locul 10 e nebunie”

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 15:04 Campionat
UTA pierde la Mioveni, cade de pe fotoliul de lider și se teme pentru poziția din play-off:**

Revenirea UTA-ei Bătrâna Doamnă pe prima poziție a Seriei a II-a a durat doar trei zile. Gruparea arădeană a jucat slab în deplasarea de la Mioveni și a cedat cu 0-2 în fața unei echipe ce și în tur i-a luat un punct. Roberto Ayza a semna cele două goluri ale argeșenilor care o trimite pe UTA tocmai pe locul 4 în clasament.

Planul staff-ului tehnic arădean de a proteja pentru acest meci trei dintre titulari (Botiș, Chindriș și Curtuiuș) s-a dovedit neinspirat. În plus, absențele lui Strătilă și Hlistei le-a ușurat și mai mult obiectivul argeșenilor de a se impune în fața liderului.

„Ca și la Tărlungeni, am venit din postura de lider și, până la pauză, am stat destul de bine. Adversarul trebuia să riște, mai ales că intențiile lor erau cu totul altele în campionat și în clasament. Îi felicit pe cei de la Mioveni, dar au câștigat cu aportul nostru. Am făcut o mulțime de cadouri, condiții în care e greu să realizezi ceea ce ți-ai propus înainte de meci. Cu asemenea greșeli la nivelul fundașilor centrali nu poți emite pretenții. Aceste erori nu sunt normale la acest nivel, practic ele au făcut diferența și pe tabelă. Am folosit destui jucători tineri, plus alți fotbaliști care au jucat mai puțin, dar ei nu s-au ridicat la nivelul partidei”, a spus, citat de Sport Arad, Roland Nagy la finalul partidei de la Mioveni. Linia de fund a arădenilor în meciul de miercuri a arătat astfel: Polgar, Al. Manea, Gligor (cpt.), Burlă.

Altfel, Roland Nagy se teme după această înfrângere pentru locul din play-off, între ocupantele pozițiilor 1 (CSM Râmnicu Vâlcea) și 10 (Șoimii Pâncota) este o diferență de doar opt puncte, 31 față de 23: „Obiectivul nostru este intrarea în play-off, trebuie să fim atenți. De la locul 1 până la locul 10 e nebunie”. UTA are 29 de puncte.

În ultimele două etape din acest an, UTA Bătrâna Doamnă va mai întâlni pe Olimpia Satu Mare (acasă) și pe CSM Râmnicu Vâlcea (deplasare).

Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 26 Nov. 2015, 15:04 Campionat
Pe aceeași temă