UTA n-ar mai vrea să joace cu Chindia și Metaloglobus în 2017. Problemele pe care le întâmpină Todea

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Nov. 2017, 11:32 Actualizat: 27 Nov. 2017, 11:44 Campionat
UTA n-ar mai vrea să joace cu Chindia și Metaloglobus în 2017.  Problemele pe care le întâmpină Todea

Majoritatea grupărilor din eșalonul secund doresc ca primele două etape din retur să nu se mai joace în acest an, așa cum au fost programate inițial de FRF. Solicitarea lor va fi discutată în ședința de miercuri a Comitetului Executiv, deși, e greu de crezut că se mai poate amâna etapa din weekendul următor, când UTA ar trebui să o găzduiască pe Chindia Târgoviște, a treia forță a campionatului.

Dacă înaintea partidei cu FC Argeș, pierdută cu 0-1, Cristian Todea spunea că ar dori ca echipa sa să mai joace cele 180 de minute oficiale, la finalul disputei de sâmbătă a cam dat înapoi.

„Ținând cont de tot ceea ce se întâmplă, cu jucători accidentați și suspendați, nu mai știu ce să spun. Și astăzi am avut pe banca de rezerve doar o singură variantă ofensivă, în rest mulți jucători cu profil defensiv. Când ești condus, vrei să vii cu ceva ofensiv de pe margine, dar nu prea am avut de unde să alegem. Dar, aceștia sunt jucătorii în momentul de față și cât va mai fi să jucăm din acest mini retur, va trebui să ne bazăm în continuare pe ei”, a spus antrenorul „Bătrânei Doamne”.

Fiindcă Stahl a avut probleme la stomac, Victor Prună a rămas pe teren până la capăt, iar singurul fotbalist ofensiv de pe bancă, Hanson Boakai, l-a înlocuit pe căpitanul Marius Curtuiuș.

„La un moment dat, am vrut să scot un fundaș, dar și așa am avut probleme pe contraatac. Am zis să nu mai facem greșelile din etapele trecute când am forțat, poate, prea mult atacul și am primit alte goluri și am rămas fără niciun punc la final. Acum era 0-1, am zis să nu riscăm să primim 0-2, iar un eventual gol al nostru să nu mai aibă nicio importanță, așa cum s-a întâmplat cu ASA Târgu Mureș. De preferat era să mai avem un atacant pe bancă și să schimbăm vârf cu vârf. am vrut să îl scot pe Prună, dar trebuia să bag un junior, altă variantă de schimb nu aveam, decât un atacant. Am sperat ca Boakai să vină cu ceva imprevizibil, era un jucător pe care adversarii nu îl știau. Doream ca el să joace în spatele unuia dintre atacanți, să putem surprinde echipa adversă”, a menționat Cristi Todea.

La această oră, utiștii știu că trebuie să organizeze meciul de pe teren propriu, cu Chindia Târgoviște, din cadrul primei runde a returului ligii secunde, duminica viitoare, de la ora 11:30.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 27 Nov. 2017, 11:32 Actualizat: 27 Nov. 2017, 11:44 Campionat
Pe aceeași temă