UTA, din nou fără antrenori de luni? Gherman: „Nu mă compromit!”

Marius ANGHEL 12 Apr. 2014, 11:00 Campionat
UTA, din nou fără antrenori de luni?** Gherman:

Luni s-ar face exact trei săptămâni de când Adrian Falub i-a spus adio „Bătrânei Doamne” și tot de luni echipa din Calea Aurel Vlaicu ar putea rămâne fără staff tehnic. Cum Giovanni Catanzariti a făcut definitiv pasul înapoi privind finanțarea clubului, iar Adrian Marțian continuă să facă ce știe mai bine, să nu-și respecte promisiunile, Stelian Gherman a anunțat că nu mai poate lucra în condițiile de la UTA.

„Am discutat cu domnii Barbu și Micșa după meciul de la Reșița și le-am spus foarte clar că sunt gata să renunț la postul de antrenor dacă până luni nu se rezolvă situația cu jucătorii, cu colaboratorii mei, plus necesitatea de hrană și vitaminizare. Știam că nu voi găsi lapte și miere la Arad, dar nici chiar așa. Pur și simplu nu-mi pot face treaba, chiar și dacă aș vrea să mai las de la mine nu am de unde. Nu mă pot compromite, nu-mi voi bate joc de mine și de meserie. Și asta e valabil și pentru secunzii mei, Costică Olariu și Vasile Sin, care nu au fost băgați în seamă de conducere de când au venit la UTA”, a declarat „principalul” arădenilor.

Acesta a fost deranjat de postura în care a fost la Reșița, aceea de a conduce de pe margine o echipă formată din foarte mulți fotbaliști tineri, cu care nu a făcut niciun antrenament. „Nu am venit la Arad să antrenez copii și juniori, acest lucru îl puteam face și la Cluj. Aș încerca să ne salvăm de la retrogradare cu lotul pe care l-am avut la dispoziție la meciul cu FC Olt, deși și aici am unele semne de întrebare. Mă întreb pe ce criterii au ajuns unii fotbaliști străini la echipă, căci mie nu mi se par mai buni decât ai noștri. Dimpotrivă, am văzut azi la Reșița o formație formată sută la sută din jucători români care mi-a lăsat o impresie bună”, a adăugat Gherman.

Prin urmare, dacă Marțian nu va alimenta contul clubului nici în acest weekend, de luni „alb-roșii” nu vor avea cu cine se pregăti pentru debutul în play-out.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 12 Apr. 2014, 11:00 Campionat
Pe aceeași temă