CFR Cluj a pierdut litigiul cu mijlocașul dorit de Rapid! Are cale liberă spre giuleșteni

CFR Cluj a pierdut litigiul cu mijlocașul dorit de Rapid!** Are cale liberă spre giuleșteni

CFR Cluj a pierdut cazul de la Camera Națională de Soluționare a Litigiilor, din cadrul Federației Române de Fotbal, cu fotbalistul Cosmin Petrițor Sîrbu (23 de ani). Acesta din urmă a fost declarat liber de contract, iar campioana României este obligată să-i achite mijlocașului salariul pe luna februarie. CFR Cluj poate depune contestație până pe 17 iunie.

De situație poate profita Rapid, care și-a manifestat intenția unui transfer. Liga2.ro scria în urmă cu câteva zile că jucătorul este dorit de Daniel Pancu, iar mutarea s-ar putea face în această perioadă de mercato. De altfel, contactat telefonic, și Sîrbu a recunoscut că îl tentează o expriență în Giulești. „Știu ca există un interes, însă, momentan, sunt jucător liber de contract. Mă onorează dorința venită de pe adresa Rapidului, doar faptul că sunt pe lista uneia dintre cele mai iubite echipe din țara mea mă face să mă simt apreciat. Vom vedea ce va fi”, a spus Sîrbu, pentru Liga2.prosport.ro.

Sîrbu a fost lansat în fotbalul profesionist de Liberty Salonta, iar ulterior a mai trecut pe la FC Bihor Oradea și FCM Baia Mare. Este jucătorul CFR-ului din 2016, iar în 2017 a fost împrumutat la ASA Târgu Mureș. S-a întors în Ardel la începutul sezonului trecut, dar nu a apucat să joace pentru prima echipă. A făcut parte din lotul formației a doua. Cosmin Sîrbu a prins singurele meciuri pentru CFR Cluj în stagiunea 2017/2018. A fost titular într-un joc din campionat cu Viitorul, din deplasare, și a mai prins câteva minute într-un meci de pe teren propriu cu Dinamo și din nou cu echipa lui Hagi, pe teren propriu.

„Camera Națională pentru Soluționarea Litigiilor din cadrul Federației Române de Fotbal a admis cererea formulată de Cosmin Petrișor Sîrbu și l-a declarat pe acesta liber de contractul cu CFR Cluj. De asemenea, campioana României a fost obligată să îi plătească lui Sîrbu rata contractuală aferentă lunii februarie 2019. CFR Cluj poate face recurs până la data de 17 iunie”, sună anunțul de pe site-ul afan.ro în privința litigiului lui Sîrbu.

Pe aceeași temă