Hlistei riscă să fie suspendat dacă Rapid și UTA nu se înțeleg amiabil. Pe rol există un litigiu

Hlistei riscă să fie suspendat dacă Rapid și UTA nu se înțeleg amiabil.** Pe rol există un litigiu

Încă din prima sa zi ca antrenor la UTA, Laszlo Balint a recunoscut că dorește să lucreze din nou cu Cătălin Hlistei, doar că Rapid, clubul de care este legat contractual, vrea ceva la schimb.

Cel puțin deocamdată, arădenii au ales calea unui litigiu prin care contestă legalitatea legitimării fotbalistului de 24 de ani la Sportul Snagov și, ulterior, Rapid, cele două cluburi pentru care a evoluat în sezonul recent încheiat. Mai precis, acțiunea a fost intentată de clubul Atletico, cel cu care Hlistei mai era sub contract când a plecat de la Arad în vara anului trecut, scrie Sport Arad.

Ieri, fotbalistul a fost la București pentru a da o declarație în fața membrilor Camerei Naționale de Soluționare a Litigiilor, care au fixat următorul termen de judecată pentru data de 20 iunie.

Până atunci, părțile implicate au timp să încheie amiabil conflictul, altfel se trece la expertiza semnăturilor de pe contractele lui Hlistei cu Atletico, Snagov și Rapid. Dacă ele se dovedesc reale, atunci fotbalistul riscă să fie suspendat pentru dublă semnătură, fapt ce nu convine nimănui.

La Sportul Snagov, Hlistei a jucat ca titular în toate cele 21 de meciuri ale primei părți a campionatului Ligii 2 și a marcat 7 goluri. La începutul anului a fost achiziționat de Rapid, pentru care a marcat 9 goluri în 13 meciuri de Liga 3 și a dat 11 pase decisive, fiind al doilea cel mai bun jucător al giuleștenilor în acest top, după Cârstocea, cu 16.

Așadar, rămâne de văzut cum va fi abordată speța de acum înainte, arădenii punându-și mari speranțe și în Bogdan Apostu, care a și declarat că are relații bune cu cei din conducerea Rapidului. Însă, e clar UTA trebuie să ofere ceva la schimb și nu neapărat bani, poate chiar un fotbalist tânăr împrumut sau definitiv, după modelul Amir Jorza, alt jucător apreciat în Giulești.

Sursa: Sport Arad

Pe aceeași temă