UTA, blocată din nou de Radovanovic

01 Jun. 2009, 14:18 Campionat
UTA, blocată din nou de Radovanovic

Oficialii clubului UTA au rezolvat în cursul zilei de luni datoria către clubul CS Otopeni, eliminând astfel una dintre problemele importante ale săptămânii. Arădenii mai aveau de plătit 20.000 de euro, dintr-un total de 30.000 de euro, însă problema s-a rezolvat, conform președintelui Comitetului Director, Giovanni Catanzariti. O altă datorie a Bătrânei Doamne este pe cale să se rezolve în scurt timp: cei 5000 de euro care trebuie plătiți jucătorului Lucian Todea. "Vom plăti și acești bani", a spus Catanzariti.


Radovanovic s-a răzgândit: vrea banii acum!

Din păcate, UTA se confruntă cu o situație neprevăzută: Branko Radovanovic. Dacă datoriile către Otopeni și Lucian Todea erau programate, lucrându-se din timp pentru identificarea fondurilor necesare, banii către atacantul sârb urmau să fie plătiți imediat după ce UTA ar fi încasat despăgubirea de la firma la care era asigurată pentru fotbalist, conform unui acord verbal între jucător, oficialii utiști și impresarul fotbalistului.

"Noi am avut o înțelegere cu Radovanovic. I-am plătit aproape 50.000 de euro în luna martie, apoi urma să-i mai dăm niște bani când îi primeam de la asigurări. Nu s-a respectat acea înțelegere și ne-am trezit din nou cu o somație de plată, din partea Federației Române de Fotbal. Radovanovic și-a depus memoriu și ne-a încurcat original. Trebuie să-i dăm 38.000 de euro până miercuri, altfel riscăm neprogramarea meciului cu Dacia Mioveni, dar nu vreau să mă gândesc la asta. Încercăm să obținem o amânare, așa cum ne-am înțeles, pentru că nu văd cum facem rost de 38.000 de euro până miercuri", a declarat Giovanni Catanzariti. Președintele clubului UTA va merge marți, la Belgrad, pentru o întâlnire cu Branko Radovanovic, în tentativa de-a obține o amânare, conform acordului prealabil.

"Am vorbit cu el, i-am spus că îl vizitez marți și mi-a zis că nu vom rezolva nimic, în afară de faptul că vom bea o cafea împreună. Eu totuși merg la Belgrad și sper să reușesc să-l conving să ne înțeleagă. Am făcut multe plăți în ultima vreme, încă avem probleme cu banii, numai noi știm cum ne-am descurcat până acum și cât de greu ne este", a completat Giovanni Catanzariti.

Articol scris Sebastian ȘICLOVAN
 

01 Jun. 2009, 14:18 Campionat
Pe aceeași temă