„UTA are echipă bună, dar și pretențiile sunt mari”

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 23:25 Campionat

Absent în ultimele trei partide de campionat disputate de Luceafărul Oradea, Dorin Mihuț a revenit pe gazon exact în partida împotriva fostei sale formații sale. Experimentatul fundaș dreapta și-a făcut bine treaba, dar a părăsit mai repede gazonul ca să evite o recidivă a accidentării ce l-a ținut departe de gazon.

Dar, atât cât s-a aflat față în față cu „alb-roșii”, orădeanul și-a putut da seama de ceea ce pot arădenii. „Din teren, i-am simțit destul de putrenici pe cei de la UTA. Au echipă bună, dar și pretențiile sunt mari la Arad. Atât acasă, cât și în deplasare, UTA trebuie să joace la victorie și uneori e greu să faci față presiunii. Părerea mea este că arădenilor le lipsesc doar două-trei victorii legate, apoi își vor da drumul”, crede Mihuț.

Cât privește desfășurarea meciului de sâmbătă dimineața și deznodământul acestuia, fundașul de 30 de ani spune: „Rezultatul este echitabil. Poate că UTA a dominat mai mult și și-a creat și câteva ocazii bune de a marca, dar să nu se uite că noi am trimis balonul în transversală la ultima fază a jocului. Știam că arădenii vor forța mai mult victoria, dar, până la urmă, remiza e justă”.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 13 Oct. 2012, 23:25 Campionat
Pe aceeași temă