UTA a jucat tenis cu Șoimii! Nagy: „Nu sunt multe de comentat, am avut probleme la concentrare”

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Sep. 2016, 23:25 Actualizat: 17 Sep. 2016, 23:31 Campionat

Așa cum era de așteptat UTA Bătrâna Doamnă a trecut fără mari probleme de cei de la Șoimii Pâncota, scor 6-0, în etapa a 7-a a Ligii 2. Soarta partidei de sâmbătă a fost practic tranșată în primele zece minute, atunci când Curtuiuș (3) și Adrian Petre (10) au reușit să puncteze fiecare câte o dată. Alb-roșii au controlat disputa fără probleme, reușind să mai înscrie de patru ori, dar și să rateze alte ocazii mari. Petre (43, 53, 85), de alte trei ori, și Jorza (87) au marcat pentru ca UTA să își îmbunătoțească golaverajul.

„Am reușit să punctăm de două ori în primele zece minute, dar știam dinaintea partidei că este posibil să avem probleme la faza de concentrare. Cele două goluri marcate atât de repede ne-a adus un plus de dorință de realizare, dar astfel de partide sunt cele în care cu greu îți găsești concentrarea. Am avut multe ocazii, am ratat singur cu portarul și nu am avut în totalitate concentrarea necesară pe toată durata confruntării. Totuși, sunt trei puncte importante, dar nu sunt multe de comentat după un asemenea meci”, a declarat Roli Nagy.

Chiar dacă nu a pus punctul pe I, antrenorul utist nu a fost foarte încântat de replica primită pe teren sâmbătă de dimineață. „Astfel de echipe fac parte din competiție, dar e dureros ce găsim în unele momente în fotbalul românesc, nu știm unde vom ajunge așa. Noi deja ne gândim la meciul cu Luceafărul, ei au jucători buni, au făcut schimbări atât pe banca tehnică cât și în administrație, au adus oameni care au făcut ceva pentru fotbalul românesc și bihorean. Au o echipă bună iar gândurile noastre se îndreaptă deja spre meciul de marți. După meciul de azi rămânem doar cu cele trei puncte care ne împing acolo sus și nimic mai mult. Adversarul face parte din competiție și suntem obligați și nevoiți să jucăm cu ei. Sunt trei puncte și atât, nu vreau să vorbesc despre felul în care s-a ajuns aici sau ce va fi pe mai departe, ei și-au câștigat dreptul pe teren să joace în liga a doua. Nu știu dacă sunt și alte interese în spatele continuării competiției, nici nu mă interesează, dar, din păcate, avem mari probleme cu fotbalul românesc și astfel de situații adâncesc și mai mult problema”, a completat antrenorul principal al UTA-ei.

Cu acest succes, UTA Bătrâna Doamnă a înregistrat 14 puncte și e pe locul 5 în clasament, la două puncte în spatele liderului Juventus. Chindia joacă duminică, pe teren propriu, cu Brăila. Șoimii rămâne fără punct în Liga 2 și e pe ultimul loc, la egalitate cu ACS Berceni.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 17 Sep. 2016, 23:25 Actualizat: 17 Sep. 2016, 23:31 Campionat
Pe aceeași temă