Unirea, remiză cu Buzăul: „Un punct câștigat, însă sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători”

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 13:58 Campionat
Unirea, remiză cu Buzăul:**

Unirea Tărlungeni a încheiat la egalitate, scor 0-0, partida susținută, sâmbătă, pe teren propriu, cu Gloria Buzău, meci contând pentru etapa a 9-a a Seriei I din Liga a II-a. Brașovenii au ratat o ocazie uriașă chiar în minutul 10, atunci când transversala l-a salvat pe portarul Stoicescu la reluarea lui Liviu Nicolae din șase metri.

După două ocazii ale oaspeților, ratate de G. Ion și Verdeș, același Liviu Nicolae a avut șansa deschiderii scorului după un șut de la 20 de metri, însă mingea a trecut puțin pe lângă vinclu. În partea secundă, buzoienii au dominat, au ratat ocazie după ocazie, totul culminând cu bara lui Matei, din al doilea minut al prelungirilor.

Antrenorul brașovenilor, Laszlo Balint (foto), nu a putut conta în acest meci pe serviciile portarului Florin Iacob, care a fost învoit din cauza unui deces în familie. „Este un punct câștigat după modul în care s-a jucat. Sunt dezamăgit de atitudinea unor jucători care nu înțeleg că acum suntem în Liga a II-a și este cu totul alt nivel. Dacă nu dai un randament maxim în teren este greu să câștigi. Etapa viitoare vom juca cu Unirea Slobozia, echipă care în această etapă a învins Rapidul. Va fi un meci foarte dificil, dar trebuie să scoatem maximum posibil”, a spus Balint.

După nouă etape, Unirea ocupă locul 10 cu 6 puncte.

Unirea Tărlungeni – Gloria Buzău 0-0

Dărăbanț -Toderașcu (”58 Vlăsceanu), Șerban, Tatarciuc – Iaru – Brujan, Cristea (”73 Sorin Marin) – Lita, Liviu Nicolae, Enceanu, Elek. Antrenor: Laszlo Balint

Stoicescu – Airinei, Bîrsănel, Vlaicu, Agache – Marcu , Pușcașu – Fl. Alexandru (”55 Voicu), G. Ion (”88 Zamfir), Burlacu – Verdeș (”68 Matei). Antrenor: Ion Viorel

Sursa: Monitorul Expres

Marius ANGHEL 21 Oct. 2013, 13:58 Campionat
Pe aceeași temă