Unirea nu a putut traversa Dunărea

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 15:14 Campionat

Încă din primul minut, slobozenii puteau deschide scorul. Era prea devreme însă, iar Macare nu-și reglase tirul. Gălățenii au stat la cutie, iar în prima parte au lovit odată dar bine, Era minutul 37 când Cristea executa un corner de pe stânga. Cucu s-a înșurubat bine în careul slobozean și i-a dat lovitura de grație lui Dobre. După pauză, Dună a încercat să impulsioneze atacul prin introducerea lui Mihalcea și a reușit. V. Gheorghe (52), Mihalcea (60) , Ivașcă (74), Macare(75) trag pe lângă sau îl evidențiază pe Măstăcan. Gazdele cu ratările, oaspeții cu eliminările. În min. 62 exdinamovistul Daniel Florea vede al doilea galben și caută drumul spre cabine. Până la urmă în mod logic, vine și golul. Ivașcă trage în forță (81) , Măstăcan respinge defectuos, iar vulpoiul Dumitru Gheorghe nu ratează șansa egalării. Finalul este tot al Unirii. Mihalcea greșește ținta după centrarea lui Stan (82), iar Gheorghiu zguduie bara (88). Se termină 1-1, iar Unirea pierde ocazia de a dubla punctele câștigate la Suceava. Egalul obținut de Dunărea a mulțumit întreaga delegație galățeană, mai cu seamă după cavalcada de ocazii avute de uniriști în repriza secundă.

Finalul meciului l-a găsit pe antrenorul Unirii, Marin Dună dezamăgit de rezultat: „Am pierdut nemeritat două puncte. Echipa a jucat bine chiar dacă m-au supărat în prima repriză când au fost câteva nesincronizări care au dus și la primirea golului din fază fixă. Din păcate, noi nu reușim să marcăm din fază fixă. Am avut nenumărate ocazii șu nu am să le reproșez prea multe jucătorilor. Au vrut, s-au dăruit, au avut atitudine și agresivitate. Eu zic că în următoarele meciuri vom aduna puncte atât acasă cât și în deplasare, pentru că echipa se exprimă bine”.

De partea cealaltă, antrenorul Dunării Valentin Stan, părea satisfăcut de punctul câștigat la Slobozia: „Având în vedere ocaziile avute de gazde nu putem fi altfel decât multumiți de rezultat. Echipa noastră s-a exprimat bine în defensivă. Din cele paru meciuri care au rămas de disputat în tur ne dorim să scoatem cel puțin 6 puncte. Va fi greu pentru că acasă vom întâlni adversari dificili ca Brăila sau Năvodariul”.

Articol și foto de Daniel GHEORGHE

Mihai Andries 03 Nov. 2012, 15:14 Campionat
Pe aceeași temă