Unirea e ciuca bătăilor în deplasare. Bona: „Ne pregătim pentru meciul cu UTA, nu dezarmăm”

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 17:26 Campionat
Unirea e ciuca bătăilor în deplasare.** Bona:

Cu antrenorul Dan Bona suspendat și fără mai mulți jucători titulari accidentați sau suspendați, Unirea Tărlungeni a pierdut cu scorul de 1-0 meciul disputat sâmbătă, în deplasare, la Chindia Târgoviște. Pentru prima oară în acest sezon, brașovenii au făcut deplasarea în ziua meciului, cu două microbuze.

Daniel Popa a înscris singurul gol al meciului, în minutul 52, după ce Stoica a pătruns pe partea stângă și a centrat perfect în fața porții. Anton (”2), Voinea (”25) și același Popa (”48) au ratat mari ocazii, până la faza deschiderii scorului, în timp ce pentru Unirea, Petrean (”9) și Păduraru (”89) au semnat singurele șanse ale oaspeților de a înscrie.

Chiar dacă au avut patru juniori în teren pe durata întregului meci, brașovenii au stat bine în teren și doar o greșeală în defensiva oaspeților a făcut diferența în acest joc.

„Ținând cont de problemele mari de lot pe care le avem, am fost nevoiți să jucăm pe tot parcursul jocului cu patru juniori și nu am făcut-o rău. O greșeală de plasament a lui Vlăsceanu a dus la marcarea singurului gol al meciului de la Târgoviște. Am întâlnit o echipă bună, care nu întâmplător este pe un loc fruntaș în Seria a II-a. Acum ne pregătim pentru meciul de miercuri cu UTA Bătrâna Doamnă. Chiar dacă vom juca cu liderul seriei, nu dezarmăm, pentru că trebuie să ne jucăm șansa până la capăt”, a declarat antrenorul Dan Bona, care și-a ispășit cele două etape de suspendare, astfel că miercuri va putea sta pe bancă.

Unirea Tărlungeni rămâne pe locul 13 în Seria a II-a cu doar șase puncte acumulate în 12 etape, în timp ce Chindia a urcat pe locul 2!

CHINDIA TÂRGOVIȘTE    1
UNIREA TĂ‚RLUNGENI    0

D. Popa ”55

Meilă – Martac, D. Ispas, C. Dinu, D. Pătru – A. Voinea, A. Cruceru (Neniță ”61), C. Anton, C. Stoica – D. Popa (Bg. Vasile ”87), Cherchez (L. Mihai ”77)
Rezerve: Gârlea – Bg. Dinu, Grigore, Nisipeanu
Antrenor: Nicolae Croitoru

Muțiu – Vlăsceanu, I. Șerban, M. Burlacu, Seb. Bucur – M. Popescu – G. Monea (Podlesnii ”68), Minciună, Petra, Vasiloi (Păduraru ”79) – Petrean (Chirciu ”60)
Rezervă neutilizată: Dănălache
Antrenor: Dan Bona

Stadion: „Eugen Popescu” (Târgoviște); Spectatori: 800; Arbitru: Dorin Petru Voina (Reșița); Asistenți: Joszef Peter (Sfântu Gheorghe) și Vasile Dan Popescu (Buzău); Jucătorul meciului: Daniel Popa.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 09 Nov. 2015, 17:26 Campionat
Pe aceeași temă