„Un rezultat care pune încă o cărămidă la moralul nostru”

05 Sep. 2011, 15:30 Campionat
„Un rezultat care pune** încă o cărămidă la moralul nostru

FC Argeș a obținut un punct pe terenul celor de la Chindia Târgoviște la capătul unui meci mai mult decât tensionat și echilibrat. Confruntarea dintre cele două formații s-a terminat la egalitate, iar pitestenii au mai trecut peste un test dificil. Astfel, după trei etape scurse de la începutul actualului sezon, piteștenii nu au cunoscut gustul înfrângerii.

FC Argeș a acumulat șapte puncte ca urmare a două victorii și a unei remize. În postura de a nu mai fi pierdut vreun meci până acum se mai află echipele Poli Timișoara, Gloria Bistrița, Gaz Metan Severin și Chindia Târgoviște.

Antrenorul echipei din Trivale, Viorel Dumitrescu, s-a declarat mulțumit de prestația elevilor săi și spune că aceștia au dovedit că au caracter.

„Băieții au dovedit în primul rând că au caracter. A fost un meci în care au continuat să lupte și să creadă în șansa lor și la final au obținut un rezultat bun. Nu pot să spun că cei de la Chindia ne-au surprins pentru că știam că așa vor juca, dar au apărut greșelile în jocul nostru și am primit două goluri. Oricum, este un rezultat care mai pune o cărămidă la moralul nostru. Sper ca de acum lucrurile să meargă mai bine și să profităm de cele două meciuri pe care le vom disputa pe teren propriu și să învingem și pe Mureșul Deva și pe Gloria Bistrița”, a declarat antrenorul echipei FC Argeș, Viorel Dumitrescu.

sursa: Ziarul Top

05 Sep. 2011, 15:30 Campionat
Pe aceeași temă