Umilință la debutul lui Baciu! „Am început campionatul cu un coșmar!”

20 Aug. 2011, 22:31 Campionat
Umilință la debutul lui Baciu!**

Antrenorul echipei CSMS Iași, Marius Baciu, a declarat, sâmbătă, la finalul partidei pierdute de formația sa, scor 1-3 (0-1), pe teren propriu, în fața formației Dinamo II București, că își dorește ca jucătorii săi să treacă repede peste acest „coșmar” și să lupte pentru promovare.

„Am început campionatul cu un coșmar! Sunt foarte supărat. Trebuie să înțelegem cât mai repede ce greșeli am făcut și să nu le mai repetăm. Jucătorii mei trebuie să înțeleagă că simpla prezență pe teren nu aduce cele trei puncte. Astăzi (n.r. – sâmbătă), a fost un dezastru! Îmi doresc să uităm cât mai repede acest meci și sper, totuși, să luptăm pentru promovare”, a spus Marius Baciu.

De partea cealaltă, antrenorul Flavius Stoican a precizat că, în ciuda înfrângerii, CSMS Iași este una dintre favoritele la promovare: „Noi am venit la Iași să facem un meci bun în fața uneia dintre cele mai bune echipe din serie, pretendentă la promovare. Deși a pierdut, eu cred că Iașul are mulți jucători valoroși și în scurt timp va demonstra că are un cuvânt greu de spus în acest campionat. Obiectivul nostru este creșterea de jucători pentru prima echipă a clubului”.

Formația CSMS Iași a fost învinsă cu scorul de 3-1, sâmbătă, pe teren propriu, de Dinamo II București, într-un meci contând pentru etapa I a Seriei I a Ligii secunde. Pentru ieșeni a marcat Aldea ’78, în timp ce pentru oaspeți au înscris Păun ‘4 – penalty, ’57 și Stanca ’82.

Sursa: Mediafax

20 Aug. 2011, 22:31 Campionat
Pe aceeași temă