Ultima șansă pentru a obține o primă victorie în deplasare

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 09:21 Campionat
Ultima șansă pentru a obține** o primă victorie în deplasare

FC Olt Slatina joacă ultimul meci din tur în deplasare. Gruparea pregătită de Corneliu Papură încearcă să revină cu puncte din duelul susținut în Ardeal, în compania celor de la FCM Târgu Mureș.
Deplasarea de la Târgu Mureș este ultima șansă ca gruparea pregătită de Corneliu Papură să mai adauge puncte în clasament. FC Olt Slatina speră să bifeze prima victorie pe teren străin în ultimul meci din acest an. Slătinenii au un moral bun după succesul înregistrat săptămâna trecută cu FC Argeș. Misiunea nu va fi deloc ușoară, adversarul având nevoie de puncte pentru a nu pierde contactul cu primele clasate, iar duelul se anunță disputat. O victorie a slătinenilor i-ar putea aduce pe un loc la jumătatea clasamentului, în timp ce o eventuală înfrângere ar menține-o pe ultimele locuri.

Quist, în continuare incert

Singura problemă de lot în tabăra grupării FC Olt Slatina este cea a mijlocașului la închidere Cristopher Quist. Prezența pe teren a jucătorului de culoare este incertă, după accidentarea suferită în meciul cu CSM Râmnicu Vâlcea. Plecarea în Ardeal este programată joi, în jurul orei 12.30, după susținerea antrenamentului. FC Olt Slatina se va caza la Hotel Continental.
Meciul FCM Târgu Mureș-FC Olt Slatina se va disputa vineri, cu începere de la ora 13.00, pe stadionul Transil. Întâlnirea va fi transmisă în direct de postul de televiziune Dolce Sport 2. Înaintea disputării ultimului meci din această primă parte a sezonului, gruparea slătineană ocupă locul zece în clasamentul seriei cu 11 puncte acumulate.
FC Olt Slatina se află la trei puncte de locul șase, însă avansul față de lanterna seriei, FC Maramureș, este de doar două lungimi distanță.

Sursa: Gazeta Nouă

Mihai Andries 29 Nov. 2012, 09:21 Campionat
Pe aceeași temă