Ultima echipă rămasă neînvinsă în Liga 2 și-a pierdut la Târgu Jiu această performanță. Balint: „Pandurii nu ne-a surprins cu nimic”

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 19:00 Campionat
Ultima echipă rămasă neînvinsă în Liga 2 și-a pierdut la Târgu Jiu această performanță.** Balint:

Etapa a 12-a a Ligii 2 a consemnat primul eșec pentru singura echipă rămasă neînvinsă în acest sezon. Sportul Snagov a pierdut cu 2-0 la Târgu Jiu cu Pandurii și, mai mult, a cedat și prima poziție în clasament, în favoarea Clinceniului, care are un golaveraj superior.

Ilfovenii au practicat un joc slab pe sinteticul de la Târgu Jiu, iar golurile marcate de Philippe Nsiah (32′) și George Tudoran (75′ – pen.) n-aveau cum să-i ierte de primul eșec în acest.

La finalul meciului, antrenorul Laszlo Balint a spus că n-a fost surprins cu nimic de Pandurii și a condamnat agresivitatea jucătorilor gorjeni. „Din păcate, astăzi am pierdut în fața unei echipe care nu ne-a surprins cu nimic, cu excepția agresivității fizice. Este al doilea meci în care sunt obligat să fac schimbări pentru că jucătorii se accidentează ca urmare a loviturilor adversarilor, și apoi să fac improvizații în așezarea tactică a echipei. Chiar și așa, nu avem nicio scuză, am greșit nepermis în apărare, iar în atac am ratat două situații de unu la unu cu portarul gazdelor. Orice înfrângere este dureroasă, însă trebuie să fim maturi, să învățăm din greșelile pe care le-am făcut astăzi, să ridicăm capul sus și să muncim mai mult și mai bine săptămâna următoare, pentru că e clar că trebuie să reglăm repede lucrurile care nu au funcționat în partida cu Pandurii”, a comentat Laszlo Balint pentru pagina de facebook a echipei unde antrenează.

În etapa a 13-a, Sportul are un meci facil pe teren propriu, sâmbătă, de la ora 11:00, cu Metaloglobus, echipă rămasă fără antrenor și clasată la patru puncte deasupra ultimei poziții retrogradabile.

Marius ANGHEL 15 Oct. 2018, 19:00 Campionat
Pe aceeași temă