„U” Cluj țintește toate punctele din deplasarea de la Pitești. Gavra: „Avem un moral bun după ultimul meci”

Marius ANGHEL 16 Aug. 2019, 19:32 Campionat

„U” Cluj a trecut peste eșecul suferit în prima etapă a noului sezon al Ligii 2, 0-2 la CSM Reșița, prin victoria la scor obținută pe teren propriu cu Viitorul Pandurii Târgu Jiu (3-0).

Echipa antrenată de Cristian Dulca și-a recâștigat optimismul și își propune acum să dea lovitura și pe terenul uneia dintre principalele contracandidate la promovare, în tentativa de a ține pasul cu formațiile din fruntea clasamentului, anunță „U” Cluj pe site-ul oficial. Sâmbătă, de la ora 15:30, „Șepcile roșii” joacă la Pitești, cu Campionii FC Argeș. Adversara, pregătită de Nicolae Dică, a avut un debut asemănător cu al ardelenilor. A început cu o înfrângere, 1-2 cu Ripensia, dar și-a luat revanșa cu Sportul Snagov (3-0).

Cristian Gavra, golgheterul Universității Cluj din sezonul trecut, e de părere că meciul din Trivale va fi unul de care pe care.

„Ne așteaptă un meci greu la Pitești, împotriva unei echipe bune a campionatului, care și-a trasat drept obiectiv promovarea. Va fi un meci frumos, disputat, între două formații de tradiție ale fotbalului românesc, iar la final sperăm ca noi să ieșim învingători. Avem un moral bun după ultimul meci pe care l-am câștigat, așa că vom da totul pentru a ne întoarce cu cele trei puncte la Cluj”, a spus Gavra.

În sezonul trecut, „U” Cluj a obținut un singur punct din confruntările cu piteștenii, după ce a fost învinsă cu scorul de 2-1 în tur (goluri Vasile Buhăescu, Andrei Panait respectiv Dorin Goga) și a bifat o remiză „albă” pe Cluj Arena.

Înaintea meciului direct de acum, Campionii FC Argeș se află pe locul 8, iar „U” Cluj e pe 11, ambele cu câte trei puncte, diferența fiind făcută de golaveraj. Alte șase echipe au câte trei puncte acumulate în primele două etape.

Marius ANGHEL 16 Aug. 2019, 19:32 Campionat
Pe aceeași temă