„U” Cluj pierde și a doua deplasare. Dulca: „Pe final a fost o brambureală totală. Multe greșeli, ceea ce e inexplicabil”

Marius ANGHEL 18 Aug. 2019, 16:14 Campionat

„U” Cluj a rămas cu trei puncte și după deplasarea de la Pitești, acolo unde, sâmbătă, a pierdut cu 1-0 cu Campionii FC Argeș, echipa antrenată de Nicolae Dică. Ardelenii au avut câteva bune ocazii de a marca în prima repriză a jocului, prin Dican, însă irosite cu lejeritate, iar în partea secundă aproape că nu a avut situație de gol la poarta lui Agachi. Golul primit în minutul 58, la un șut cu pâmântul din afara careului, al lui Ionuț Năstăsie, a fost suficient pentru ca piteștenii să se impună, iar „U” să rămână fără punct și din a doua deplasare a acestui sezon.

La finalul partidei, Cristian Dulca a spus cum a gândit meciul cu Argeșul, cum a vrut să schimbe pentru a reveni în joc și a transmis că e inexplicabil cum jucătorii săi au comis greșeli.

„Știam că Argeșul folosește foarte mult mijlocașii laterali în zona centrală, intră foarte bine, se mișcă foarte mult, plus Buhăescu, care se luptă între fundații noștri centrali. Prima repriză pot să spun că i-am închis foarte bine, nu știu dacă și-au creat două-trei oportunități de a ajunge în față. Într-adevăr, au avut câteva centrări, dar nu periculoase. Noi am avut, din corner, două sau trei ocazii foarte mari de a înscrie. Nu am reușit acest lucru. Din păcate, am primit acel gol foarte repede în debutul reprizei a doua, un pic am fost bulversați, trebuia să schimbăm. Am încercat să jucăm cu Gavra și cu Goga vârfuri împinse, iar pe final a fost o brambureală totală. Multe greșeli, ceea ce, din punctul meu de vedere, e inexplicabil.

Florescu a alergat foarte mult, Goga a fost, cam toată partida, singur în avanpasturi și i-am cerut să stea și să penduleze între fundașii centrali. Am alergat mult. Într-adevăr, nu au primit foarte multe mingi, dar, pe final, pot să spun că am condus jocul, am presat, ei pe contraatac au încercat să mai fructifice ocazii.

Presiunea există și dacă eram orice echipă. Presiune trebuie să existe, să câștigi mecuri. Nu ne putem obișnui să pierdem… le-am și spus în vestiar că nu se poate să tratăm anumite faze, anumiți jucători să facă așa mari greșeli personale, pentru că ne antrenăm bine, avem cele mai bune condiții și nu merităm să jucăm așa. Pentru unii jucători e nepermis”, a spus Dulca la microfonul DigiSport.

Cu trei puncte acumulate în trei etape, „U” Cluj se află pe locul 11, iar etapa următoare joacă duminică, de la ora 15:30, acasă, cu liderul SCM Gloria Buzău.

Rezumatul meciului:

Foto: facebook FC Argeș

Marius ANGHEL 18 Aug. 2019, 16:14 Campionat
Pe aceeași temă