Tulpan vrea lojă și Fan Club VIP Gloria Buzău

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 05:04 Campionat
Tulpan vrea lojă** și Fan Club VIP Gloria Buzău

Susținut financiar doar de Primărie și aflat în insolvență, clubul din Crâng se află la limita supraviețuirii. Conducerea Gloriei Buzău caută tot felul de soluții pentru a face rost de ceva bani care să mai acopere din cheltuieli.

În acest sens se intenționează înființarea unui Fan Club VIP, ai cărui membri vor plăti o cotizație lunară de 500 lei, conform celor spuse de președintele grupării buzoiene, Dan Tulpan.

În schimbul sumei respective, cotizanții vor avea asigurat un loc în loja care urmează să fie special amenajată pentru ei. Fan Club VIP va avea unor trezorier sau chiar doi oameni care vor strânge și gestiona banii, aceștia putând fi utilizați pentru prime de joc și cumpărarea de mingi și echipament.   

„Ne-am gândit la 100 de persoane, în special oameni de afaceri cărora să le oferim condiții deosebite la tribuna O. Vrem să închidem cu termopan și să amenajam o lojă pentru membrii Fan Club Vip deoarece prima soluție ca să-i atragem, este aceea de a le oferi un spațiu special. Sper ca acest lucru să se realizeze cât mai repede și să nu existe suspiciuni privind destinația banilor. Aceștia vor fi folosiți cum consideră cotizanții că este mai bine. Vrem să facem un alt gen de marketing fiindcă până acum din acest punct de vedere Gloria Buzău a stat pe loc”, a precizat președintele clubului din Crâng, Dan Tulpan.

Articol și foto de Adi SOARE

Mihai Andries 04 Oct. 2013, 05:04 Campionat
Pe aceeași temă