Tulcenii fericiți la Năvodari după înfrângerea Deltei!

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 14:25 Campionat

Conducerea clubului Săgeata Năvodari a explodat practic la fluierul final al partidei cu Delta Tulcea, sărbătorind victoria cu 1-0 că pe o finală a campionatului. A fost practic o bucurie a tulcenilor de la Săgeata Năvodari președintele Florentin Manolache, finanțatorul Nicu Babu, antrenorul Mihai Guliu, după o victorie muncită în fața celor de la Delta Tulcea, un derby al orgoliilor. În plus, foarte mulți tulceni dintre cei prezenți la meci s-au bucurat la final alături de conducerea gazdelor.

Partidă în sine a fost una foarte slabă, un meci în care gazdele au avut două ocazii și au înscris odată iar oaspeții se pare că ar fi reușit totuși un șut pe spațiul porții, slab și de la mare distanță.

Eliminarea lui Filip, fost jucător al tulcenilor, l-a scos din minți pe finanțatorul Babu, care a urlat la propriu la jucător de la tribună oficială. Dealtfel atitudinea lui Babu a fost cea care a cam stricat atmosfera sportivă, acesta izbucnind animalic la un moment dat, după ce un jucător al Săgeții l-a faultat dur pe un tulcean „Rupe-i fata!”, spre stupefacția spectatorilor de la oficială.

Singura reușită a meciului a fost una surprinzătoare pentru toată lumea, mai ales pentru portarul Stoicescu de la Delta. Tigoianu a preluat o minge cu spatele la poartă, încolțit practic de fundașii tulceni și a trimis ușor lobat pe spate, mingea poposind în plasa spre mirarea întregului stadion. După golul primit în minutul 65 și cu un om în plus tulcenii au dominat steril, cu teamă chiar, păstrând mereu trei fundași la mijlocul terenului, chiar și în momentele de prelungire. Un șut pe lângă al lui Florea și o centrare pe care au ratat-o doi atacanți tulceni în careu au fost singurele semne că echipa Delta a fost pe teren la Năvodari și nu în tabără pentru elevi.

După această partidă Săgeata s-a distanțat la patru puncte de Delta, și va avea de jucat un meci în plus, practic soarta promovării find cam jucată pe stadionul din Năvodari.

SĂ‚GEATA NĂ‚VODARI
DELTA TULCEA
1-0

Tigoianu ”64

Gordin – I. Filip, Goșa, Fl. Popa (cpt.), Anițoiu – Diaby, V. Apostol, Vezan, Ologu (Sg. Bar ”59) – Tigoianu (Șicu ”79), D. Zaharia (Bozeșan ”90+5)
Antrenor: Mihai Guliu
Eliminare: I. Filip (57) – două galbene

Stoicescu – V. Crețu, Al. Iacob, Scarlat, Mansur – C. Neagu (”67 Nanu), N. Crețu (Postelnicu ”60), Ad. Ionescu (C. Ursu ”75), Câju (cpt.) – Dragu, D. Florea
Antrenor: Erik Lincar

Text: Ziarul de Tulcea
Foto: Alexandru RAITA

Marius ANGHEL 09 May. 2013, 14:25 Campionat
Pe aceeași temă