Tulcenii au ajuns la -16 la „adevăr” pe „Delta”!

07 Apr. 2012, 20:06 Campionat
Tulcenii au ajuns la** -16 la „adevăr

Tulcenii de la Delta au bifat în meciul cu CS Otopeni (1-1) al doilea rezultat de egalitate pe teren propriu după semieșecul din meciul cu Dinamo II, echipă ajunsă, de conjunctură, în zona retrogradării. Cu -16 la „adevăr” pe teren propriu, Delta Tulcea este aproape de zona retrogradării dacă se face un clasament al meciurilor de „acasă”. Iar astfel de rezultate nu fac decât să alunge suporterii de la stadion după fiecare meci, așa cum s-a întâmplat și după acesta, cu Otopeni, când cei aproape o mie de spectatori au părășit tribuna de parcă ar fi fost un incendiu.

„Mă așteptam la un meci greu contra unei echipe robuste, cu talie și tocmai din acest motiv le-am spus băieților și înainte de meci și la pauză că meciul se joacă 90 de minute. A fost și oboseala acumulată în ultima săptămână și îmi reproșez acum că i-am forțat pe unii dintre ei. Una peste alta după gol nu am vrut să ne apărăm, l-am păstrat și pe Florea, chiar dacă mai retras, dar și pe Henry până la limită, dar acum poate că nici eu nu am speculat schimbările și am ce să îmi reproșez. Era nemaipomenit dacă legam două victorii pe teren propriu, mai ales după egalul de la Ovidiu care a făcut cât o victorie. Acum nu știu ce să zic, poate că am greșit și eu, vin din postura de antrenor secund, alta este relația mea cu jucătorii față de un antrenor principal cu toate că ei mi-au ascultat indicațiile și au făcut toate eforturile să le aplice. Totuși, îi înțeleg și pe ei. Cristi Dulca le cerea ceva, nea Gigi Mulțescu altceva, iar eu acum cu părerile mele.” a declarat, dezamăgit, la conferința de presă Cristea Rusu, antrenorul Deltei.

Neînvinși în deplasare, tulcenii au totuși un program infernal pe „Delta” în următoarele patru etape, când adversare vor fi în ordine: FC Botoșani, Săgeata Năvodari, Farul Constanța și CF Brăila, echipe din partea superioară a clasamentului, chiar mai robuste decât CS Otopeni.

Articol scris de Irinel CĂ‚LIN

Foto: Eduard BLAGA

07 Apr. 2012, 20:06 Campionat
Pe aceeași temă