Tudor nu știe ce să le mai spună jucătorilor să-i motiveze: „Se pare că nu învățăm din greșeli”

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 12:10 Campionat
Tudor nu știe ce să le mai spună jucătorilor să-i motiveze:**

Chindia Târgoviște nu a reușit nici în această etapă să câștige în deplasare. Se pare că lipsa experienței și-a spus cuvântul în meciul cu CS Otopeni, una dintre candidatele la promovare din această serie.

Eusebiu Tudor nu i-a putut motiva pe jucătorii săi, iar asta s-a văzut pe teren, când echipa sa a fost înfrântă cu 3-1. Nemulțumit de ce a văzut în teren, Gică Popescu nu a mai suportat umilința și cu 10 minute înainte de final a plecat de pe stadion.

Chiar dacă au marcat primii și au început entuziaști partida, nu a fost îndeajuns pentru ca dâmbovițenii să obțină victoria, relaxarea și greșelile i-au costat cele trei puncte.

„Din păcate nu am reușit să legăm două victorii după meciul cu Sportul, etapa trecută. Am început foarte bine jocul, am marcat încă din minutul 2, dar nu am știut să menținem acest rezultat. Lipsa experienței își spune cuvântul. Am avut minge simplă în care Avram în loc să respingă mingea în lateral, a respins-o în zona centrală și când ai în față jucători cu experiență, pe punctul de a marca e imposibil să nu marcheze. La golul doi am avut o minge simplă în careu, trebuiau să joace în față, dar am intrat cu 2-1 la pauza.

Din păcate am pierdut acest meci și nu știu ce să le mai spun jucătorilor să-i motivez, eu le spun de fiecare dată să joace simplu, să nu se mai complice, iar ei nu fac asta. De fiecare dată iau multe cartonașe galbene, iar la fiecare etapă suntem nevoiți să jucăm fără mulți jucători de bază. Se pare că nu învățăm din greșeli.

Eu sper să nu ajungă echipa în prag de retrogradare, să nu avem astfel de probleme și să ne revenim cât mai repede pentru a acumula puncte. Domnul Gică Popescu este de fiecare dată alături de noi fie că jucăm acasă, fie în deplasări. Înainte de meci ne-a încurajat cum o face înainte de fiecare meci, însă ne pare foarte rău că astăzi nu l-am putut bucura cu o victorie. Noi sperăm să fie în continuare alături de echipă, „ a declarat, pentru Liga2.ro, antrenorul Chindiei Târgoviște, Eusebiu Tudor.

Dupa o altă înfrângere în deplasare echipa marei legende, Gică Popescu se clasează pe locul 10 al seriei I a Ligii a 2-a.

Articol scris de Lucica MĂ‚CREANU
Foto: Mihai TROFIN
 

Marius ANGHEL 07 Apr. 2013, 12:10 Campionat
Pe aceeași temă