Tristețe, frustrare și multă supărare în tabăra „stegarilor”. FC Brașov a pierdut pe teren propriu în fața Chindiei și o așteaptă o iarnă grea

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 19:20 Campionat

FC Brașov a încheiat anul 2015 cu un eșec pe teren propriu, scor 0-1, cu Chindia Târgoviște, sâmbătă, în cadrul etapei a 18-a a Ligii 2. Marius Matei și compania nu au trecut peste euforia victoriilor la scor cu Metalul Reșița și FC Bihor și au tratat superficial duelul cu dâmbovițenii.

„Nici dacă mai jucam încă 90 de minute nu câștigam acest meci mai ales după felul în care ne-am prezentat. S-au făcut multe greșeli, iar cei de la Chindia au lovit pe contraatac”, au spus jucătorii brașoveni după această înfrângere.

Prestație lamentabilă

Chindia Târgoviște a fost, indicutabil, echipa mai bună în acest meci. Cherchez și Popa au semănat panică în careul brașovean în mai multe rânduri, în timp ce portarul oaspeților a fost pus la încercare doar în finalul meciului, odată cu intrarea lui Buga. În rest, Hlinca a fost din nou gafeurul de serviciu, Moraru și Avram modești, iar Matei, Ene și Rusu au fost de nerecunoscut. Cea mai mare greșeală din acest meci a făcut-o însă căpitanul Poverlovici, care i-a pasat lui Cherchez la faza în care acesta a deschis scorul. Imediat după aceea, Poverlovici a fost făcut din nou șah-mat în propriul careu, însă Căucă a salvat în fața atacantului târgoviștenilor.

„Este tristețe, este frustrare, este supărare”

FC Brașov a încheiat anul 2015 pe poziția a cincea, cu 31 de puncte, sub Chindia, care i-a depășit cu un punct în urma acestui succes. „Nu am jucat bine deloc și nu am fost conectați la finalul campionatului. Încă de la începutul jocului s-a văzut o stare de nervozitate, iar pe parcurs am văzut un joc cu acțiuni haotice. Nimeni de la noi nu și-a sumat responsabilitatea de a conduce jocul. Este tristețe, este frustrare, este supărare pentru că am dat cu piciorul la o șansă de a termina anul pe podium. Aveam obligația de a câștiga acest meci. Iarna va fi apăsătoare la FC Brașov”, a declarat Adrian Szabo.

După acest meci, „stegarii” au intrat în vacanță până pe 11 ianuarie.

FC BRAȘOV            0
CHINDIA TÂRGOVIȘTE    1

Cherchez ”64

Căucă – Letan (M. Buga ”74), Hlinca, Poverlovici (cpt.), Puțanu (Codoban ”61) – Ș. Moraru, R. Avram – Bg. Rusu (Grigoruță ”78), D. Ene, V. Olteanu – M. Matei
Rezerve neutilizate: D. Mutu – Al. David, Istrofor, Perju
Antrenor: Adrian Szabo

Meilă – D. Pătru (cpt.), Vătavu, Ispas, C. Dinu (Martac ”83) – Nisipeanu, Aug. Voinea, C. Anton, Crinel Stoica – Cherchez (Bg. Matei ”73), D. Popa (L. Mihai ”86)
Rezerve neutilizate: Gârlea – Bg. Vasile, Vîrtej, S. Oprescu
Antrenor: Nicolae Croitoru
Eliminat: Ispas ”68 (cumul de galbene)

Stadion: Tineretului (Brașov); Spectatori: 300; Arbitru: Viorel Nicușor Flueran 2 (Craiova); Asistenți: Florin Alexandru Vișan 3 (Galați) și Daniel Vlase 2 (Slobozia Conachi); Jucătorul meciului: Cristian Cherchez 3.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: Bogdan Balas

Marius ANGHEL 05 Dec. 2015, 19:20 Campionat
Pe aceeași temă