Trică nu se lasă: „Revin și eu din vacanță pe 20 ianuarie, nu este loc de un alt antrenor la UTA”

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 17:10 Campionat
Trică nu se lasă:**

Teoretic, după ce Giovanni Catanzariti și Adrian Marțian s-au pupat și îmbrățișat pentru binele „Bătrânei Doamne”, iar administratorul judiciar nu a avut de ales decât să emită comunicatul ce pecetluiește soarta lui Eugen Trică și le prelungește vacanța fotbaliștilor până pe 20 ianuarie, apele ar trebui să se linișteașcă în Calea Aurel Vlaicu.

Însă, antrenorul demis susține că UTA nu se poate dispensa atât de ușor de serviciile sale și asta pentru că el a contestat decizia luată încă din luna noiembrie la Tribunal. „În primul rând, aștept să citesc comunicatul oficial dat de administratorul judiciar, Dinu, Urse și Asociații. Dacă cele relatate de presă se confirmă, va trebui să respect partea cu vacanța până în 20 ianuarie și asta pentru că nu vom putea să asigurăm masa și cazarea fotbaliștilor. Dar, pe 20, mă prezint la stadion. Până pe 6 martie, când se judecă în Instanță contestația mea, sunt antrenorul echipei UTA. Lumea trebuie să știe că așa cum conducerea trebuie să-mi plătească o sumă de bani dacă vrea să mă dea afară, tot așa și eu ar trebui să dau niște bani dacă plec de la club mai repede decât perioada stipulată în contract. Iar acolo scrie că sunt antrenorul UTA-ei până în vară. Am înțeles că s-a numit un alt antrenor, dar acesta, dacă e băiat deștept, ar trebui să știe că UTA nu poate angaja un nou tehnician până nu-i clarfică situația celui existent. Și mai atrag atenția asupra unui aspect. Din start, echipa pierde 10 zile de pregătire, mi-e teamă să nu se ajungă ca și în vară când s-au făcut doar câteva antrenamente înainte de meciurile oficiale”, ne-a declarat Eugen Trică.

Acesta ajunge în această după-amiază la Arad, unde, susține el, va rămâne până în data de 20 ianuarie, când intenționează să conducă prima ședință de pregătire a anului 2014. Există și posibilitatea ca după întâlnirea cu suporterii, programată vineri dimineață la stadionul „Francisc Neuman”, Trică să fie convins să accepte decizia conducerii. În lipsa unei alternative la Marțian, fanii trebuie să-l înghită pe dejean, să-l mai injure doar pe la colțuri sau să aștepte primul meci oficial al primăverii, dar, pe de altă parte, să și își dorească o fărâmă de normalitate la clubul favorit. Membrii Suporter Club UTA se vor întâlni într-o ședință în această seară la Old Lady”s Pub, în care vor decide – probabil – să gireze pentru moment așa-zisul proiect al partenerilor de nedespărțit Catanzariti și Marțian, dar și să-și manifeste susținerea față de fotbaliștii care au dus greul în perioada în care „prietenul lui Mutu” nu era curios de neprogramările din campionat.

Sursa: SportArad

Mihai Andries 09 Jan. 2014, 17:10 Campionat
Pe aceeași temă