Trei puncte de la „Moșu´”. Csik după victoria controversată cu CS Mioveni: „Nu pot să mă bucur”

Marius ANGHEL 08 Dec. 2014, 19:29 Campionat

Moș Nicolae a fost darnic cu jucătorii Olimpiei în cadrul ultimei etape a Ligii 2 din acest an. Le-a pus trei puncte în ghete după un meci în care Anca-Trip și-a salvat în prima repriză colegii cu intervențiile sale, iar apoi, în minutul 87, oaspeților le-a fost anulat un gol pentru un ofsaid discutabil.

„Guralivul” Gavrilescu a vorbit în sfârșit și pe teren, iar în minutul 77 a marcat golul victoriei după o centrare perfectă venită de la Bujor. „N-am mai dat gol de la majorat”, a glumit Gavrilescu la finalul partidei de sâmbătă, atunci când a apărut cu o tichie de Moș Nicolae la conferința de presă și a ținut să-i dedice reușita colegului său Bogdan Faur care în dimineața meciului și-a pierdut tatăl.

VEZI descrierea fazei în care CS Mioveni a egalat și declarația lui Niculescu cu privire la anularea golului

După ultimul fluier al jocului arbitrii au părăsit terenul cu ajutorul stewarzilor, în același timp ce jucătorul argeșenilor Ionuț Rada a fost eliminat pentru injurii la adresa centralului.

Starea de spirit a fost total diferită în vestiarul Olimpiei, acolo unde jucătorii extrem de bucuroși au cântat „să vină banii, să vină banii la băieți!”.

La conferința de presă, antrenorul gazdelor, Tiberiu Csik, a spus că, dacă în teren nu ar fi fost Anca și Gavrilescu, ar fi vorbit „despre o înfrângere și nu de o victorie”. Acesta nu se poate bucura însă de succes pentru că este alături de jucătorul său, Bogdan Faur.

„Am terminat sezonul la mijlocul clasamentului și eu felicit băieții pentru victoria de azi. Dacă nu era Anca, nu era Gavrilescu, azi vorbeam de o înfrângere și nu de o victorie. Nu pot să mă bucur când în familia noastră a Olimpiei cineva pierde o persoană dragă. Îmi pare rău pentru Bogdan Faur sper să trecă cu bine peste acest moment dificil” a spus Csik, citat de gazetanord-vest.ro, care n-a vrut să comenteze faza golului anulat din minutul 87. „Eram proștii proștilor dacă iar pierdeam puncte pe final. Ne reluăm munca la mijlocul lui ianuarie și vedem atunci ce facem de la primăvară” a mai declarat Csik.

A fost sau nu a fost…

Referitor la faza controversată din minutul 87, atunci când Dragalina a marcat pentru 1-1, însă reușita sa a fost anulată după aproximativ două minute, gazetanord-vest.ro a prezentat un stop-cadru care s-ar putea să edifice decizia brigăzii de arbitri. Explicația asistentului pentru Claudiu Niculescu a fost că a dictat offside pentru că i „s-a părut că cineva a atins mingea”.

 

Marius ANGHEL 08 Dec. 2014, 19:29 Campionat
Pe aceeași temă