„Trebuia să profităm și să marcăm cât mai mult”

24 Oct. 2011, 17:37 Campionat

FC Snagov a mai urcat o poziție în clasamentul Seriei I, pe patru, după victoria la scor, 3-0, cu Victoria Brănești. La finalul meciului, antrenorul ilfovenilor nu era foarte încântat de evoluția din teren, în ciuda diferenței mari de pe tabelă. Reghecampf spune că jucătorii săi devin greu de motivat după atâtea rezultate pozitive la rând.

„A fost un meci slab din partea noastră, dar mă bucură rezultatul. Eu le-am spus că meciul de la Botoșani a fost o minciună și că rezultatul nu a fost cel care trebuia să fie. Acolo am avut situații să câștigăm meciul, dar puteam să-l pierdem pe final. Le-am spus să se concentreze foarte bine pentru că va fi foarte greu, mai ales că venim după foarte multe victorii și în mintea jucătorul intervine chestia asta de automulțumire și atunci e greu să treci peste greutăți. Una peste alta mult bucuros că am câștigat.”, a spus Reghecampf.

Tehnicianul echipei snagovene nu se mulțumește niciodată cu puțin și vroiam o victorie la un scor mai mare. „Noi ne-am propus să câștigăm toate meciurile, dar vedeți că este foarte greu, toate echipele stau bine, au trei-patru jucători buni. Am avut câteva situații bune, trebuia să profităm și să marcăm cât mai mult. Nu mă mulțumesc niciodată cu puțin, vreau de fiecare dată să câștigăm detașat și să demonstrăm că nu este un accident că suntem acolo sus.”

Cât despre evoluția mai bună a Victoriei Brănești, din startul partide, Reghecampf spune că n-a fost surprins. „Știam că sunt o echipă solidă, știam că în componența lotului au jucători de valoare, care fac față și în prima divizie, și știam că va fi un meci foarte greu.”, a încheiat antrenorul FC Snagovului.

Cu cele trei puncte câștigate sâmbătă, FC Snagov a urcat de pe locul cinci pe locul patru și cu cele 17 puncte accumulate în zece etape se află la trei, respectiv cinci lungimi de pozițiile promovabile.

Articol și foto de Marius ANGHEL

24 Oct. 2011, 17:37 Campionat
Pe aceeași temă