Totul pe atac! Bacăul s-a impus clar la Otopeni

05 May. 2012, 19:30 Campionat

CS Otopeni continuă seria rezultatelor slabe, bifând un nou eșec pe teren propriu, cu FCM Bacău. Iar dacă la meciurile precedente pierdute, cu Buzău și Callatis, desfășurarea mecului a oferit ceva „suspans”, acum, contra moldovenilor de la Bacău, problema câștigătoarei aproape că nu s-a pus.

Cu un Marius Croitoru având o „clasă” peste toți, cu o echipă muncitoare, dispusă la efort și prezentă în joc, Cristi Popovici a bifat un succes reconfortant și meritat. A fost un meci reușit din toate punctele de vedere, pentru oaspeți, în timp ce, la Otopeni, este de ajuns să spunem că pe final de meci, mijlocașul stânga Ghiță juca pe dreapta, iar cel dreapta „de meserie” – Claudiu Dumitrescu, juca pe stânga, cu Serediuc, alt „dreptaci”, lângă el!

Boghian a deschis scorul (min. 14), cu o lovitură de cap perfectă, aproape de vinclu din stânga lui Tănase, la centarea lui Mihălăchioaie, apoi, Otopeniul a reușit egalarea, prin Ciolacu (min. 27), după o pasă ideală oferită de „căpitanul” Ghiță. A fost 1-1 la pauză, dar era clar că Bacul era mai prezentă în joc, având posesie superioară, ocazii mai multe, golurile venind „logic”, prin Hurdubei (min. 55, după o pasă „printre” a lui Croitoru), apoi, tot fostul stelist a „inventat” un „assist” pentru Huiban (min. 80), care a îndeplinit o simplă formalitate, marcând golul de 3-1.

Un succes clar, pentru o echipă băcăunană, care, în afara lui Croitoru (jucător de 34 de ani), nu a avut niciun jucător mai „bătrân” de 24 de ani pe teren!

Multă lume bună

Tribuna arenei din Otopeni a fost „înțesată” de antrenori, veniți să vadă acest joc, foștii tehnicieni de la Steaua și Dinamo fiind „vecini” de scaun: Ciubotariu și Ilie Stan plecând împreună, iar Marin Dună, Eusebiu Tudor, Gabi Mărgărit au fost și ei „spectatori de lux”.

CS OTOPENI – FCM BACĂ‚U 1-3 (1-1)
Ciolacu (30) / Boghian (19), Hurdubei (55), Huiban (80)

Antrenor: Silviu Cristescu
Tănase – M. Dumitru, Al. Stoica (’12 Șomodean), Iuhas, Ghindeanu (’60 Cl. Dumitrescu) – Serediuc, M. Dedu, S. Pană, G. Ghiță (cpt.) – Fl. Manea, Ciolacu (’85 V. Alexandru)

Antrenor: Cristi Popovici
Stamatin – Mihălăchioaie, Taban, I. Ursu (’54 Bursuc), Luncanu – Vraciu (”86 Lipovanu), M. Croitoru (cpt.), Întuneric, Doboș – Hurdubei (’70 Huiban), Boghian

Articol scris de Marian DIMA

Foto: CS Otopeni

05 May. 2012, 19:30 Campionat
Pe aceeași temă