„Totul e bine când se termină cu bine”

19 Mar. 2012, 09:12 Campionat
„Totul e bine când se termină cu bine

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, s-a arătat îngrijorat de jocul echipei la finalul confruntării cu FC Olt. Oficialul clubului este de părere că va fi dificil să se obțină puncte la Timișoara dacă echipa nu va avea o altă atitudine.

Alro s-a impus în derby-ul cu FC Olt, scor 3-0, la capătul unui joc în care evoluția nu a fost pe măsura așteptărilor oficialilor clubului. Președintele Jane Nițulescu a declarat la finalul întâlnirii că este mulțumit de rezultat, dar mai puțin de joc.

„N-am făcut un joc bun, dar rezultatul ne mulțumește, am început cu dreptul. Sperăm să o ținem tot așa. Un joc al orgoliilor, am întâlnit o echipă bună, o echipă tânără care a alergat, ne-au pus foarte mari probleme, dar totul e bine când se termină cu bine. În prima repriză au avut posesie, ne-au dominat la mijlocul terenului și chiar au avut mai multe situații, nu clare de gol, că prima repriză a fost săracă în situații, dar ne-au dominat, bine că și-au revenit după pauză”, a precizat oficialul clubului.

„Dacă jucăm tot așa, este greu să obținem puncte la Timișoara”

Președintele celor de la Alro, Jane Nițulescu, s-a arătat îngrijorat de jocul echipei, oficialul fiind de părere că va fi dificil de obținut un rezultat pozitiv cu Poli dată fiind prestația grupării pregătite de Daniel Mogoșanu.

„Dacă jucăm tot așa este greu să obținem puncte la Timișoara, probabil se vor mobiliza, dar nu poți să le zici nimic când echipa câștigă. În mod sigur absențele celor de la FC Olt au contat, dar nu știu eu strategia antrenorului. Îmi făceam probleme mari că joacă Dragalina, e unul din marcatorii seriei, iar împotriva noastră a marcat două goluri”, a mai spus Jane Nițulescu.

Alro Slatina se află în fața unei partide extrem de importante, duelul cu Poli Timișoara fiind capital în lupta pentru accederea în Liga I. Confruntarea se va disputa vineri, pe stadionul Dan Păltinișanu, cu începere de la ora 18.00.

sursa: Gazeta Nouă

19 Mar. 2012, 09:12 Campionat
Pe aceeași temă