Tot cu gândul la clasament. ASU Poli vrea să termine anul în forță, cu un succes la FC Argeș. Ce spun Andone, Bădăuță și Mera înainte de jocul cu „sora” alb-violetă

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 12:22 Campionat
Tot cu gândul la clasament. ASU Poli vrea să termine anul în forță, cu un succes la FC Argeș.** Ce spun Andone, Bădăuță și Mera înainte de jocul cu

ASU Politehnica încheie meciurile oficiale din 2017 cu un joc pe terenul „surorii” alb-violete de la FC Argeș. Timișorenii au amintiri frumoase din tur, când au reușit să întoarcă rezultatul cu piteștenii și să câștige cu 2-1 pe Știința. Meciul a fost și atunci televizat, la fel cum va fi cel de sâmbătă. Miza mare pentru bănățeni este locul 4, dar depinde și de ce vor face cei de la CS Afumați.

Raul Krausz și Carol Taub au unele problemel medicale, dar antrenorul Bogdan Andone speră să fie apți la ora meciului. La FC Argeș vor fi suspendați Raul Costin și Cătălin Stan.

„Ne așteaptă un meci dificil. E ultima etapă și probabil va fi un teren desfundat după vremea din ultima perioadă. Întâlnim o echipă bună, care vine după trei victorii consecutive. Dar e un meci important pentru noi și trebuie să terminăm cu un rezultat pozitiv acest sezon de toamnă. Au doi jucători suspendați (n.r. – Costin și Stan) după ultima etapă, dar au un lot numeros, echilibrat valoric. Au soluții pe posturi. E o echipă ofensivă, a marcat cinci goluri în ultimele etape. Dacă ne luăm după ultimele trei etape, sunt două echipe care vin după trei victorii în ultimele trei etape. Cu siguranță va fi un meci disputat, cu miză, sper să fim concentrați, să nu facem greșeli pe faza defensivă, iar pe faza defensivă să profităm de situațiile pe care ni le vom crea”, a declarat Bogdan Andone.

Bădăuță vrea să dea gol și visează deja la un succes cu Chindia în etapa de Dragobete

Atacantul Alexandru Bădăuță vrea să marcheze din nou contra echipei lui Augustin Eduard, cum a făcut-o și în tur. Jucătorul visează deja chiar și un succes acasă în primul meci oficial de anul viitor, cu locul 3, Chindia Târgoviște. „E un meci ca toate celelalte meciuri. Sper să terminăm bine acest tur de campionat. Prima și ultima impresie contează. Am reușit să marchez în a doua etapă cu ei, sper să marchez și sâmbătă. În acest an s-au schimbat motivațiile și obiectivele și, datorită acestui fapt, clasarea noastră e mult mai bună ca anul trecut. Cu o victorie cu Pitești și apoi avem în prima etapă cu Chindia, acasă, putem spera la un loc de baraj. Dar mai sunt multe meciuri de disputat. Luăm fiecare meci în parte. Sperăm că vom reuși ceva frumos. Chiar dacă am avut oscilații în rezultate, tot timpul am sperat că putem obține mai mult”, a punctat Bădăuță.

Mera, la fle de optimist ca după victoria cu UTA

Căpitanul Ioan Mera are și el gânduri mari și e convins că nu a îndrăznit să viseze prea departe când a vorbit de locul 3 după ce timișorenii au bătut-o pe UTA. „Ne așteaptă un meci greu, dar noi trebuie să mergem acolo concentrați, să ne facem jocul nostru. Trebuie să ne întoarcem cu puncte la Timișoara. Am semnat cu ASU pentru că credeam și cred în continuare că putem aduna mai multe puncte și putem să urcăm în clasament. Doar să fim concentrați, trebuie să facem ceea ce trebuie să facem și probabil vom fi acolo unde ne dorim în clasament. A trecut mult timp de atunci, sper să fie la fel sâmbătă și să ne facă fericiți pe toți”, a mai spus Mera.

ASU Politehnica e pe locul 5, cu 36 de puncte. FC Argeș e pe locul 7, cu 31 de puncte. Afumațiul are 37 de puncte și joacă la liderul Hermannstadt. Meciul dintre ASU Poli și FC Argeș, care va avea loc pe stadionul „Nicolae Dobrin, are loc sâmbătă, de la ora 12:00, va fi transmis de TelekomSport, iar Liga2.ro în va transmite în format LIVE-TEXT.

Articol scris de Anda DELIU
Foto: Emanuel Titus (Druckeria)

Marius ANGHEL 07 Dec. 2017, 12:22 Campionat
Pe aceeași temă