Todoran, impresionat de UTA. „Nu mă așteptam să joace atât de bine. În aceeași formulă se va promova fără baraj la anul”

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 12:09 Campionat

Dinu Todoran, antrenorul Voluntariului (se știe că Florin Marin e șeful staff-ului tehnic), a recunoscut după meciul de duminică de la Arad cu UTA Bătrâna Doamnă, scor 1-0, că a avut o exprimare nefericită după partida tur, atunci când echipa sa s-a impus cu 3-0.

„Am fost înțeles greșit, nu am spus că UTA e echipă din Liga a 4-a. Dimpotrivă, au fost două manșe foarte grele. Nu mă așteptam ca UTA să joace atât de bine. Îl felicit pe Roli Nagy pentru felul în care a pregătit meciurile. UTA e o echipă tânără, frumoasă. Dacă se menține nucleul de jucători și același antrenor se va promova fără baraj”, a spus fostul mijlocaș al Farului.

La rândul său, Todoran a recunoscut că UTA nu a avut parte de un tratament prea bun din partea FRF prin programarea celor două baraje într-un interval atât de scurt. „E greu pentru o echipă să joace patru meciuri într-un timp atât de scurt. Dar, până la urmă, noi ne bucurăm că am rămas în Liga 1, avem o vacanță foarte scurtă, apoi ne pregătim pentru sezonul viitor. Am jucat cu cap împotriva unei echipe frumoase. Terenul a fost în avantajul nostru, UTA trebuie să atace, să construiască. Nu ne fac cinste imaginile cu jucătorii dând apa de pe teren, dar am înțeles că la Arad se construiește un stadion nou”, a adăugat tehnicianul ilfovenilor.

UTA Bătrâna Doamnă s-a impus la Arad, pe stadionul Motorul, cu 1-0 în meciul retur al barajului cu FC Voluntari, însă a ratat promovarea în Liga 1 după ce ilfovenii câștigaseră jocul tur cu 3-0. Ciprian Rus a înscris unicul gol al jocului de astăzi, în minutul 88.

Text: Sport Arad
Foto: Ciprian PETCUȚ

Marius ANGHEL 13 Jun. 2016, 12:09 Campionat
Pe aceeași temă