Todea se concentrează pe ultimul meci din acest an și mai puțin pe viitorul său pe banca echipei UTA. „Vom avea timp să vedem ce se va întâmpla”

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 19:15 Campionat
Todea se concentrează pe ultimul meci din acest an și mai puțin pe viitorul său pe banca echipei UTA.**

Cu toate că în ultima etapă UTA a reușit o victorie importantă, 2-1 cu Chindia, una dintre echipele de pe podiumul Ligii 2, gruparea arădeană continuă să aibă un palmares slab în acest sezon și sub conducerea staffului tehnic format din antrenori localnici, care cunosc spiritul „Bătrânei Doamne”. Înaintea ultimei partide din 2017, UTA se află pe locul 12, cu doar 24 de puncte acumulate în 20 de etape, o poziție mult sub așteptări.

Șefii clubului arădean păstrează misterul când vine vorba despre continuitatea lui Todea și a colaboratorilor săi pe banca tehnică, dar și a jucătorilor pentru la anul. În 14 meciuri de când a preluat UTA ca principal, Todea a înregistrat, atât în campionat, cât și în cupă, 5 victorii, 3 egaluri și 6 înfrângeri.

Antrenorul utist e preocupat acum mai degrabă de meciul cu Metaloglobus de sâmbătă decât de ceea ce urmează la club. „Cu siguranță, discuțiile despre ce va fi la echipă le vom avea după ultimul meci. Acum vreau să mă concentrez doar la deplasarea de la București. După aceea, vom avea timp să vedem ce se va întâmpla. Toate la timpul lor, este inutil acum să vorbim despre ce va fi, dacă vom mai fi noi, important este meciul de sâmbătă. Nu este unul decisiv, dar contează și acest meci pentru noi”, a spus Todea, citat de Sport Arad, în conferința de presă dinaintea jocului de la București.

În acest sezon, UTA se află la al treilea antrenor principal, înaintea lui Cristian Todea, numit în etapa a 9-a, fiind Adrian Mihalcea (et 1-6) și Adrian Falub (et 7-8).

Cu o victorie la București, UTA ar putea urca cel mult trei poziții în clasamentul Ligii 2. „Urmează ultimul meci din acest an, este foarte important pentru noi să reușim să-l câștigăm. După cum am spus și după meciul cu Chindia, cele trei puncte vor avea importanță doar dacă vom reuși să facem un rezultat bun și la București. Ne dorim acest lucru, vrem să încheiem cu capul sus și să ne facem fericite familiile care au fost alături de noi în momentele grele și nu în ultimul rând suporterii, cărora aș vrea să le dedic victorie cu Chindia. Au fost alături de noi pe acea vreme de iarnă, eu sincer am rămas surprins. Știam de atașamentul lor, au demonstrat încă odată că merită mai mult de la noi decât ceea ce am reușit din vară până acum”, a adăugat Todea.

Nu va fi însă un meci ușor pentru UTA, deoarece la București va juca pe un teren sintetic, iar adversarul, Metaloglobus, mizează la rândul ei pe un succes pentru a nu încheia anul pe loc retrogradabil. Momentan se află pe locul 15, primul deasupra zonei roșii, dar e la egalitate cu Știința Miroslava, prima echipă de sub linie.

Marius ANGHEL 06 Dec. 2017, 19:15 Campionat
Pe aceeași temă