Todea așteaptă răspunsul jucătorilor la forma slabă arătată până acum: „Cred în continuare în ei”. Punctul de plecare înaintea meciului cu ASA Târgu Mureș

Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 16:12 Campionat
Todea așteaptă răspunsul jucătorilor la forma slabă arătată până acum:**

Cu doar un punctul obținut pe „Dan Păltinișanu” în egalul cu Ripensia, scor 1-1, UTA rămâne în continuare aproape de locurile retrogradabile, la mai puțin de o victorie de Pandurii și Luceafărul, echipele care se situează pe ultimele locuri care duc în Liga 3. Arădenii continuă să fie surpriza neplăcută a acestui sezon, în 16 etape acumulând doar 18 puncte.

În cele trei etape rămase din tur, UTA le va întâlni pe ASA Târgu Mureș (a), Dacia Unirea Brăila (d) și FC Argeș (a), însă în acest an se vor mai juca două meciuri din retur, atunci când va juca împotriva Chindiei (a) și Metaloglobusului (d).

„Ne așteaptă meciuri grele, cu echipe bune, care au reușit rezultate interesante. Pentru noi, acum, orice meci e important, le luăm pe fiecare în parte. Am reușit să legăm două victorii înainte de meciul cu Luceafărul, speram să fie mai multe. Nu am reușit, dar ne dorim în continuare o serie de rezultate pozitive, care să ne dea și o poziție mai bună în clasament”, spune antrenorul Cristian Todea, citat de site-ul oficial al clubului UTA.

Utistul încearcă să construiască ceva din aspectele pozitive consemnate în meciul cu Ripensia și așteaptă, în continuare, răspunsul unui efectiv în care și-a manifestat încrederea din momentul în care a preluat banca tehnică.

„Am avut momente bune de joc la Ripensia, mai ales pe faza ofensivă am avut destule oportunități și șanse reale de gol, din păcate nu am reușit să fructificăm. Pe faza de apărare nu au mai fost atâtea greșeli ca în trecut, sperăm ca acesta să fie punctul de plecare. Cu siguranță, eu aștept în continuare răspunsul jucătorilor. Cred în continuare în ei, sunt jucători cu calități, cred că este doar o chestiune de entuziasm până să se elibereze. Sper să reușească să-și demonstreze adevărata valoarea”, a mai spus Todea.

Sâmbătă, de la ora 11:00, la Șiria, UTA o va întâlni pe ASA Târgu Mureș, o echipă cu mari probleme financiare, însă care pe teren joacă din plăcere și obține rezultate bune. Adversara arădenilor din weekend se află pe locul 6, cu 25 de puncte.
 

 
Marius ANGHEL 09 Nov. 2017, 16:12 Campionat
Pe aceeași temă