Toate pânzele sus

14 Aug. 2009, 11:46 Campionat
Toate pânzele sus

Noul sezon debutează mâine după o vară fierbinte pentru multe din echipele celui de-al doilea eșalon, în principal din cauza crizei financiare. Prima serie pare cea mai dezechilibrată din Liga a II-a, având o favorită clară la promovare.

În ciuda unei masive restructurări suferite după retrogradarea din Liga I, Farul Constanța nu pare a avea rival în serie. Cu un nou patron, o nouă conducere executivă, dar și un nou antrenor, constănțenii au reușit să puncteze și la capitolul jucători. Aducerea lui Bogdan Andone ca antrenor secund-jucător, după cinci ani petrecuți în Cipru, înseamnă un plus de experiență. La atuuri nu trebuie uitate nici revenirile lui Cristocea și Pașcovici sau numirea ca principal a lui Marius Șumudică (foto), un tehnician cu performanțe în al doilea eșalon.

Puțini rivali la promovare

Sportul, Delta sau FCM Bacău par a fi principalele contracandidate la promovare. Însă surpriza poate veni din Deltă, de la Săgeata Stejaru. Cu Șunda pe bancă, un antrenor recunoscut pentru numeroasele promovări din Liga a II-a, echipa tulceană are un lot valoros, cu mulți jucători experimentați.

14 Aug. 2009, 11:46 Campionat
Pe aceeași temă