Tiberiu Bălan, dezamăgit după abia al doilea meci ca antrenor la Pandurii, eșecul drastic cu liderul CS Mioveni. „Am fost depășiți la toate capitolele. O să luăm măsuri”

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 20:10 Campionat
Tiberiu Bălan, dezamăgit după abia al doilea meci ca antrenor la Pandurii, eșecul drastic cu liderul CS Mioveni.**

Pandurii Târgu Jiu a cedat la scor în etapa a 15-a a Ligii 2, 0-4 pe terenul liderului CS Mioveni, iar noul antrenor Tiberiu Bălan pare să-și fi pierdut entuziasmul după doar al doilea meci pe banca echipei gorjene. Față de runda trecută, când Pandurii a pierdut la limită, acasă, cu „U” Cluj (scor 0-1), la inaugurarea noii arene din Târgu Jiu, iar Bălan era la debut și se declara surprins de reacția bună a jucătorilor săi, acum nu prea și-a găsit cuvintele.

Tiberiu Bălan: „Am fost depășiți la toate capitolele”

CS Mioveni a marcat de câte două ori pe repriză în meciul cu Pandurii, prin Simon Măzărache (7), Andrei Hergheligiu (23), Ionuț Burnea (57) și Marian Anghelina (73 – penalty), a avut și două bare, la devierile lui Alexandru Dinu la șuturile lui Măzărache (7) și Hergheligiu (90+2). Argeșenii au avut și alte câteva ocazii bune de a marca.

Tiberiu Bălan și-a văzut jucătorii depășiți la toate capitolele, a început să-i cunoască mai bine și s-a declarat dezamăgit de ceea ce întâlnise la ei la primul meci cu el pe bancă.

„Ne așteptam la un meci foarte greu și asta s-a întâmplat. Am fost depășiți la toate capitolele și dacă suntem depășiți în modul acesta era normal să nu avem nicio șansă. E bine că am început să cunosc toți jucătorii, mulți au primit o șansă astăzi. Ușor, ușor trebuie să ne pregătim, să fim mai pragmatici, să jucăm mai închis. Sunt foarte dezamăgit de ceea ce am văzut, este o diferență mare față de meciul cu „U” Cluj. O să analizăm meciul și o să ne dăm seamna și noi unde suntem și cam unde putem ajunge.

Sunt foarte supărat, pentru că nu ne-am ridicat deloc la nivelul adversarului. S-a văzut când ai jucători de Liga 1, și jucători care nu au evoluat nici la Liga 2. Aici se face diferență. Să ai jucători inteligenți, să știe să gestioneze orice moment al jocului, orice fază. Este greu să impun ceva acum ce probabil nu o să reușesc. Stăm prost din punct de vedere fizic, mă refer la forță. Am fost depășiți la aproape toate duelurile unu contra unu.

O să luăm măsuri. O să joace și alții. Îi vedem pe toți. Mai sunt câteva etape și în iarnă vor rămâne doar cei care merită. Sper ca și clubul să iasă din această situație și să avem posibilitatea de a aduce câțiva jucători importanți”, a declarat Bălan la conferința de presă de la finalul meciului disputat la Mioveni.

După acest eșec și rezultatele înregistrate în etapa a 15-a, Pandurii Târgu Jiu a picat pe ultimul loc în Liga 2, pe 19, cu 7 puncte acumulate în 15 jocuri, fiind devansată de Sportul Snagov, care a bătut Rapidul cu 3-2 și a acumulat 8 puncte, dar are și un meci mai puțin disputat. În runda următoare, Pandurii joacă sâmbătă, de la ora 11:00, în deplasare la Farul Constanța, echipă care este invincibilă pe teren propriu.

Articol scris de Marius ANGHEL

Marius ANGHEL 04 Nov. 2019, 20:10 Campionat
Pe aceeași temă