Tărlungeniul caută antrenor după plecarea lui Balint. Szakal: „Tibi Ghioane poate fi o soluție”

Mihai Andries 27 Jun. 2014, 11:58 Campionat

Divizionara secundă Unirea Tărlungeni s-a despărțit de antrenorul care a stat pe banca echipei timp de patru sezoane, László Balint. Președintele echipei, Andrei Szakal, a spus că o soluție ar putea fi Tiberiu Ghioane, fost jucător la FC Brașov, Rapid și Dinamo Kiev, aceasta din urmă fiind și echipa de la care a decis să de retragă din fotbal, la doar 30 de ani.

„Nu prea văd bine viitorul Ligii 2, este un haos total”

„Au fost niște discuții vis-a-vis de Balint. A stat patru ani la Tărlungeni. Probabil, eu nu am reușit să aflu, are alte perspective. Ne-a părut rău că a ales să plece de la noi. El a reușit să facă un grup unit. Este un antrenor bun, de perspectivă, care a știut să stea cu fruntea sus. Vrem să facem un grup nou, tânăr. În jurul celor experimentați se va crea o echipă nouă. Vom vedea și care va fi opțiunea cea mai bună pe banca tehnică. Poate fi luat în calcul Tibi Ghioane. Vom vedea de mâine ce va fi”, a spus oficialul Tărlungeniului la Sport Total FM.

Acesta spune că este sceptic în privința viitorului fotbalului mic, dacă nu se vor știi înaintea începerii sezonului toate problemele regulamentare: „Eu nu prea văd bine viitorul ligii a doua. Atâta timp cât nu se pot hotărî în privința numărului de echipe, sistem competițional, este un haos total. Sper că această Ligă 2 să aducă un respiro. Nu e normal să începi campionatul și să nu știi cine retrogradează, dacă se retrogradează, cine promovează”, a declarat președintele grupării brașovene în cadrul emisiunii „Trafic sport”.

Foto: Constantin VLĂ‚DESCU (Mediafax)

Mihai Andries 27 Jun. 2014, 11:58 Campionat
Pe aceeași temă