Târgoviștea acuză arbitrajul cu Buftea: „Hoții, hoții!”

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 12:13 Campionat

Dâmbovițenii au început prost meciul cu trupa lui Giani Kiriță: Karamyan și Ciumacenco au înscris de două ori în primele 17 minute, lăsând impresia că oaspeții vor câștiga fără probleme – și fără ajutor – pe Eugen Popescu. La 0-2, Băluță s-a dovedit cel mai periculos om al Chindiei, înscriind aproape de finalul reprizei după alte șarje finalizate imprecis, cu șuturi milimetric pe lângă poartă.

În plină dominare a Chindiei, în debutul părții secunde, centralul Drăgănescu vede fault la un contact în careu între Șerban și Ciumacenco. Reluările tv demonstrează că mijlocașul Chindiei nu l-a atins pe jucătorul oaspeților. Karamyan înscrie din penalty, dar Târgoviștea rămâne sus. Voduț trimite în bară (81), iar Drăgănescu refuză gazdelor un 11m clar câteva momente mai târziu, la un henț în careu.

Circul se amplifică pe final: Băluță și Mihăescu văd cartonașe roșii, dar Voduț readuce Chindia în meci (90+1). „Cum să injure Mihăescu? El nu scoate două vorbe nici în cameră. Vorbește cu colegii pe messenger”, a comentat tehnicianul Sebi Tudor.

Chindia putea egala la ultima fază: Plopeanu a scăpat mingea din mână în fața lui Verdeș, dar centralul a fluierat imediat fault în atac, înainte ca decarul gazdelor să atingă balonul.

„Bătaie de joc”!

Târgoviștenii l-au încercuit pe Mugurel Drăgănescu la sfârșitul partidei, doar intervenția forțelor de ordine salvându-l pe arbitru din meleul nemulțumirii gazdelor. „Drăgănescu nu a greșit. A venit cu temă la Târgoviște. Buftea vrea să scape de retrogradare și și-a luat toate măsurile. Probabil că nu trebuie să transferăm jucători în pauza de iarnă. Mai bine aducem un om de pe la București, care are influență la Comisie”, a răbufnit antrenorul Chindiei.

Cine este Drăgănescu

Arbitrul incriminat de târgovișteni s-a aflat de-a lungul timpului în centrul unor mari scandaluri. Drăgănescu a fost retrogradat din Liga în noiembrie 2010, după ce a făcut praf un joc Rapid – Pandurii 1-1. Interesant este că la multe dintre meciurile stricate de centralul din Breaza, inclusiv la cel din Giulești, între asistenți îl regăsim pe Bogdan Velicu, și el cu o prestație slabă sâmbătă pe Eugen Popescu. Altfel, Drăgănescu este cumnat cu Cornel Fecioru și directorul Asociației Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Câmpina.

4 cartonașe roșii a încasat Chindia în ultimele două etape

Articol scris de Ionuț MARIN
Foto: PHOTOCHIC.ro

Marius ANGHEL 19 Nov. 2012, 12:13 Campionat
Pe aceeași temă